Branin ajvar osvojio mušterije za vrlo kratko vreme
Branin ajvar osvojio mušterije za vrlo kratko vreme
15/09/2024
Autor:
Gordana Rajičić
Izvor: Infopress
Foto: Infopress
Brana Joksić iz Ježevice kod Čačka već deset godina priprema najbolji ajvar , kako kažu njene mušterije, i to ne samo u čačanskom kraju već i mnogo šire. Ovaj proizvod je samo jedan deo brojne slane i slatke Branine zimnice nadaleko čuvene. Sve proizvodi sama priprema i sve je bez ikakvih veštačkih dodataka. Ove sezone pripremila je više od 500 tegli ajvara uz druge salate, džemove , pekmeze , slatka , kompote, sirupe i drugo. Njene proizvode je moguće poručiti on lajn putem interneta , a vrši i kućnu dostavu.
Kod Brane Joksić iz Ježevice , iz čije radionice stiže najbolji ajvar , popularni šporet Smederevac ne gasi se od maja do kraja oktobra. Ostavlajnje zimnice započinje sa jagodama , a završav sa dunjama. Između toga slani program se podrazumeva. Trenutno ostavlja ajvar iako je već više od 500 tegli ove salate pripremila, još je mnogo ostalo za pripremu jer je potražnja za ovim njenim proizvodom izuzetno velika.
,, Sada je sezona ajvara I ostavljam od čisto pečene paprike, blagi I ljuti. Po želji mušterije dodajem plavi paradaiz . Mnogo sam ostavila , ali sada zaliha nemam ni malo . Ajvar je I dalje u toku I ostavićemo još dosta”, kaže Brana. Ona dnevno pripremi nekoliko desetina tegli. Tome prethodi nekoliko svojevrsnih faza obrade paprike .
,, Jedan dan pečem, jedan dan ljuštim , treći dan pržim. Jedno 50 teglo dnevno pripremim. Ne može više”, rekla nam je Brana I ispričala nma recept za ajvar. ,,Opere se paprika, izbriše, peče , oljušti se , sve se lepo očisti. Onda se samelje. Prži se na dva decilitra ulja. Prži se sat I po do dva. Mora dobro, dobro da se isprži, da bude suv , da sa kašike ne pada. Dodaje se po ukusu šećer, so”. Nema tajne, kaže nam Brana. Ipak dodaje da svaka žena otkrije, sitnicu neku zbog koje je svaki ajvar poseban na svoj način. Najvažnije je , naglašava , da se dobro isprži.
Naša vredna sagovornica je članica Udruženja žena Evgenija iz Ježevice od osnivanja. Svoje proizvode promoviše na svim događajima u kojima udruženje učestvuje gde se susreće sa svojim mušterijama, ali njviše ih dolazi kod nje kući. Ajvar je pri kraju, a ostala zimnica je već pripremljena iz takozvanog slanog programa.
,, Papriku sa kupusom sam oastavila I ona ide jako lepo, kornišone domaće, mleveni paradaiz , blagi I ljuti, kuvani, moj vojvođanski, lovačku salatu, paprika sa senfom”, nabrojila nam je Brana samo deo bogatog asortimana njenih proizvoda.
Od slatke zimnice popularna su slatka od različitog voća , sokovi, kompoti, sirupi.prava mala oaz a zdravlja jer je sve domaće bez ikakvih aditiva I to kako slani tako I slatki proizvodi.
Brana sav posao obavlja sama . Članovi porodice pripomognu , ali najveći I najglavniji deo nju čeka I njene vredne ruke . Zato je ove godine nabavila mešalju , elektičnu mašinu za zimnicu . Silno joj se obradaovala I sebi olakšala posao.
Da priprema zimnicu Brana je naučila od svoje svekrve. Kada je otišla u penziju to joj je bio glavni posao I mali biznis koji stalno unapređuje I uvećava . I tako deset godina I nije se umorila , a kvalitet je ono zbog čega su potrebe mušterija sve veće. Uz stare, sve je više I novih kupaca. ,,Volim da sam aktivna , ne bih mogla da mirujem, volim da radim”, kaže naša vredna I ljubazna domaćica.
Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom. Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.
Spisak dosadašnjih komentara za članak "Branin ajvar osvojio mušterije za vrlo kratko vreme ". Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.
Izdajem radionicu za mehaničarske usluge sa 4 dizalice u užem centru grada. Izdajem radionicu za limarsko- farbarske usluge sa komorom u užem centru grada. Informacije možete dobiti na: 062/162 1111
Izdajem stan stan u kvalitetnoj novogradnji kog hotela Morava u Čačku. Stan je kompletno namešten, površine 35 m2. Informacije možete dobiti na: 064/ 148 03 77 064 /510 78 33
Za sve naše klijente odobravamo posebne mesečne popuste i akcije kao i stalne popuste za penzionere, lica sa troje i više dece kao i za nezaposlena lica, popust 28%.
U našim poslovnicama u Bavaria centar Preljina i Bavaria Team Čačak, Vašu registraciju mozete platiti na više mesečnih rata putem čekova gradjana, putem administrativne zabrane.
Mihailo Milovanović studirao na likovnoj akademiji u Minhenu. Bio je ratni slikar Vrhovne komande srpske vojske u Prvom svetskom ratu,i portretista u ratu i miru, pa je zbog toga i srž ove izložbe portret
Najlepšu čestitku svom gradu uputilo je više od 400 predškolaca iz užičkih vrtića i oko 300 mališana koji predškolski program pohađaju u osnovnim školama.
Pokret za decu Tri plus od samog osnivanja 2017. godine zalaže se za sprovođenje velikog broja mera kako bi se izašlo u susret porodici i osnažilo roditeljstvo.
Branin ajvar osvojio mušterije za vrlo kratko vreme
15/09/2024
Autor:
Gordana Rajičić
Izvor: Infopress
Foto: Infopress
Brana Joksić iz Ježevice kod Čačka već deset godina priprema najbolji ajvar , kako kažu njene mušterije, i to ne samo u čačanskom kraju već i mnogo šire. Ovaj proizvod je samo jedan deo brojne slane i slatke Branine zimnice nadaleko čuvene. Sve proizvodi sama priprema i sve je bez ikakvih veštačkih dodataka. Ove sezone pripremila je više od 500 tegli ajvara uz druge salate, džemove , pekmeze , slatka , kompote, sirupe i drugo. Njene proizvode je moguće poručiti on lajn putem interneta , a vrši i kućnu dostavu.
Kod Brane Joksić iz Ježevice , iz čije radionice stiže najbolji ajvar , popularni šporet Smederevac ne gasi se od maja do kraja oktobra. Ostavlajnje zimnice započinje sa jagodama , a završav sa dunjama. Između toga slani program se podrazumeva. Trenutno ostavlja ajvar iako je već više od 500 tegli ove salate pripremila, još je mnogo ostalo za pripremu jer je potražnja za ovim njenim proizvodom izuzetno velika.
,, Sada je sezona ajvara I ostavljam od čisto pečene paprike, blagi I ljuti. Po želji mušterije dodajem plavi paradaiz . Mnogo sam ostavila , ali sada zaliha nemam ni malo . Ajvar je I dalje u toku I ostavićemo još dosta”, kaže Brana. Ona dnevno pripremi nekoliko desetina tegli. Tome prethodi nekoliko svojevrsnih faza obrade paprike .
,, Jedan dan pečem, jedan dan ljuštim , treći dan pržim. Jedno 50 teglo dnevno pripremim. Ne može više”, rekla nam je Brana I ispričala nma recept za ajvar. ,,Opere se paprika, izbriše, peče , oljušti se , sve se lepo očisti. Onda se samelje. Prži se na dva decilitra ulja. Prži se sat I po do dva. Mora dobro, dobro da se isprži, da bude suv , da sa kašike ne pada. Dodaje se po ukusu šećer, so”. Nema tajne, kaže nam Brana. Ipak dodaje da svaka žena otkrije, sitnicu neku zbog koje je svaki ajvar poseban na svoj način. Najvažnije je , naglašava , da se dobro isprži.
Naša vredna sagovornica je članica Udruženja žena Evgenija iz Ježevice od osnivanja. Svoje proizvode promoviše na svim događajima u kojima udruženje učestvuje gde se susreće sa svojim mušterijama, ali njviše ih dolazi kod nje kući. Ajvar je pri kraju, a ostala zimnica je već pripremljena iz takozvanog slanog programa.
,, Papriku sa kupusom sam oastavila I ona ide jako lepo, kornišone domaće, mleveni paradaiz , blagi I ljuti, kuvani, moj vojvođanski, lovačku salatu, paprika sa senfom”, nabrojila nam je Brana samo deo bogatog asortimana njenih proizvoda.
Od slatke zimnice popularna su slatka od različitog voća , sokovi, kompoti, sirupi.prava mala oaz a zdravlja jer je sve domaće bez ikakvih aditiva I to kako slani tako I slatki proizvodi.
Brana sav posao obavlja sama . Članovi porodice pripomognu , ali najveći I najglavniji deo nju čeka I njene vredne ruke . Zato je ove godine nabavila mešalju , elektičnu mašinu za zimnicu . Silno joj se obradaovala I sebi olakšala posao.
Da priprema zimnicu Brana je naučila od svoje svekrve. Kada je otišla u penziju to joj je bio glavni posao I mali biznis koji stalno unapređuje I uvećava . I tako deset godina I nije se umorila , a kvalitet je ono zbog čega su potrebe mušterija sve veće. Uz stare, sve je više I novih kupaca. ,,Volim da sam aktivna , ne bih mogla da mirujem, volim da radim”, kaže naša vredna I ljubazna domaćica.
Napiši komentar
komentari
Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom. Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.
Spisak dosadašnjih komentara za članak "Branin ajvar osvojio mušterije za vrlo kratko vreme ". Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.
Izdajem radionicu za mehaničarske usluge sa 4 dizalice u užem centru grada. Izdajem radionicu za limarsko- farbarske usluge sa komorom u užem centru grada. Informacije možete dobiti na: 062/162 1111
Izdajem stan stan u kvalitetnoj novogradnji kog hotela Morava u Čačku. Stan je kompletno namešten, površine 35 m2. Informacije možete dobiti na: 064/ 148 03 77 064 /510 78 33
Mihailo Milovanović studirao na likovnoj akademiji u Minhenu. Bio je ratni slikar Vrhovne komande srpske vojske u Prvom svetskom ratu,i portretista u ratu i miru, pa je zbog toga i srž ove izložbe portret
Najlepšu čestitku svom gradu uputilo je više od 400 predškolaca iz užičkih vrtića i oko 300 mališana koji predškolski program pohađaju u osnovnim školama.
Ovaj web sajt koristi kolačiće kako bi izvršavao određene funkcionalnosti, te radi analize poseta i prilagođavanja sadržaja. Načini prikupljanja, obrade i upravljanja ličnim podacima, definisani su dokumentom Politika privatnosti.
Obavezni kolačići
Obavezni kolačići su oni koji omogućavaju neometan rad sajta. Drugačije se nazivaju i funkcionalnim kolačićima. Njihovim isključivanjem ispravan rad ovog sajta ne bi bio moguć, te se oni nalaze u ovoj kategoriji obaveznih.
Ukoliko isključite ove kolačiće, nećemo biti u mogućnosti da zapamtimo vaša podešavanja privatnosti i obaveštenje o kolačićima biće iznova učitano na svakoj stranici koju posetite.
Analitički i marketinški kolačići
Ovi kolačići nam omogućavaju da prikupimo podatke o načinima korišćenja sajta i dalje unapređujemo sajt, kako bismo mogli da pružimo korisne i kvalitetne informacije, te pozitivna i personalizovana korisnička iskustva.
Molimo vas odobrite obavezne kolačiće kako bismo mogli da upamtimo vaša podešavanja.