Otac ubijenog Miloša na dan presude Neđeljku: “Imam utisak da će opet ubiti ako izađe za 10 godina”

Otac ubijenog Miloša na dan presude Neđeljku: “Imam utisak da će opet ubiti ako izađe za 10 godina”

14/09/2021

Autor: 

Info Press

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Telegraf, Neđeljko Đurović/Facebook

Tužilaštvo za Neđeljka Đurovića traži maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, s obzirom na način napada smatra da je ubio Miloša Mileusnića na podmukao način. Danas je sudsko veće na potezu

U Palati pravde danas u 11 sati biće objavljena presuda Neđeljku Đuroviću (31), optuženom za ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića (24) 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. Tužilaštvo je, da podsetimo, na pretodnom ročištu prilikom iznošenja završnih reči tražilo da se Đurović proglasi krivim za teško ubistvo i da se osudi na 40 godina zatvora, a ništa manje ne očekuje ni Milošev otac Goran Mileusnić.

U razgovoru za Telegraf.rs uoči same presude, Goran Milesunić kaže da se boji da bi svaka druga kazna, otvorila prostor da Đurović ponovi delo, kao i da bi današnja presuda njemu, trebalo da bude primer drugima.

Milošev otac kaže za Telegraf.rs da se oseća prazno, kao i da je svestan da će završetkom sudskog procesa njegov sin pasti u zaborav jer, kako je rekao, kao da je nastavio da živi kroz njega.

– Osećam se prazno. Znam da mi deteta nema. Sudski proces se završava, sve će polako pasti u zaborav. Njega nema. Presuda kao presuda može da bude opomena i drugima da takve zločine ne rade. Imam utisak ako on dobije blažu kaznu da će ponovo nekoga ubiti kad izađe za 10 godina. On je takav čovek, psihopata. Nema nimalo empatije, nije pokazao trunku kajanja. Drži se svojih laži. Nadam se da će sud umeti to da kazni kako treba – priča Milesnić za naš portal.

Dodaje da se iskreno nada da će sudsko veće uvažiti reči tužilaštva i Đurovića kazniti sa 40 godina zatvora.

–  Ali, znate kako je u ovoj zemlji odluke pravosuđa čudne. Nikada ne znate šta i kako. Nema pravila. Čovek ubije u Nemačkoj pešaka na pešačkom prelazu i dobije 40 godina. Trebalo bi ga baš dobro kazniti. Za primer i za njega. On je takvog mentalnog sklopa da će ponovo to učiniti ako kazna bude drugačija – mišljenja je Mileusnić.

Ocu studenta iz Čačka najteže je kad dođe kući s posla, pa očekuje da se i njegov sin pojavi na vratima.

– Sve očekujem sad će doći. Međutim… Čudan je osećaj. Nemate volju ni za šta. Ne znam da li je to depresija. Svaki dan se boriš sa tom prazninm, da preguraš dan, da nađeš nešto da ti zaokupi pažnju. Čim sam sam, odmah me uhvati tuga i razmišljam o sinu. I, svaki dan ideš na groblje i gledaš te mermerne ploče.

– On, kao da je još živeo kroz ovaj proces. Sad kad se sve završi, pašće u zaborav. Dok je trajao, dolazili su i njegovi drugovi. Sad će svi otići svojim putevima, a ostaće praznina – neutešan je Milesunić.

Završne reči u ovom sudskom procesu iznete su 26. avgusta.  Tom prilikom tužilac Lazar Lazović je u završnim rečima rekao da tužilaštvo ostaje pri optužnici i da je nesporno da je Đurović počinio delo koje mu se stavlja na teret.

– Biološki trag na jakni negira reči odbrane da to nije on. Snimci sa kamera, takođe, negiraju reči odbrane da u tom momentu on nije bio na mestu izvršenja. Prodavačici u radnji u kojoj je kupio cigarete i šibicu je predao krvavu novčanicu. Ubistvo je posledica nepredvidivih okolnosti u okviru kojih su se i Neđeljko i Mileusnič našli na istom mestu – rekao je Laszović prilikom iznošenja završnih reči.

Kako je naveo, tužilaštvo smatra da je Đurović lišio Mileusnića života na podmukao način a s obzirom na način napada.

– Oštećeni nije mogao da se odupre. Fotografije sa lica mesta ukazuju da se sve desilo u mraku, da je napad iz zasede i podmukao. Optuženi je skivao oštricu noža kako se žrtva ne bi spremila za otpor. Činjenica da je od kuće poneo najveći nož, govori da žrtva nije mogla da se brani. Mogao je da napadne i slabiju žrtvu. Ni molba oštećenog ga nije sprečila da prestane. Kako je moguće da oštećeni u trenutku napada nije mogao da preuzme ni instiktivne radnje? Smatramo da se radi o podmuklosti i delu u mraku iz zasede. Tužilaštvo s tim u vezi traži da se Đurović proglasi krivim za teško ubistvo i kazni kaznom zatvora u trajanju od 40 godina – rekao je Lazović.

Svaka druga kazna je nagrada

Sa tužiocem se u završnoj reči složila i odbrana oštećene porodice Mileusnić. Advokat Aleksandar Zarić je kazao da pravosuđe ne pamti ovakvo ubistvo, s obzirom na to da se žrtva i optuženi ne znaju.

– Ovo je napad u kojem su i rebra Milošu isečena. To ukazuje na jačinu napada. Morbidnost u mraku – rekao je Zarić.

Advokat Mirjana Mraković, inače tetka ubijenog Miloša, takođe je istakla da oni traže kaznu od 40 godina, i podsetila da su u toku suđenja izneti dokazi koji ukazuju da je Neđeljko delo počinio u uračunljivom stanju.

– Krenuo je sa svesnom namerom da nekog ubije. Miloš ni sa kim nije bio u sukobu. Izlazio je iz zgrade kada je napadnut. Napadač ga je iznenadio. Svedoci su potvrdili da je Miloš govorio: “Što mene?”. Presečana mu je trbušna aorta, vitalne organe…Nije mu bilo spasa. Optuženi mu je oduzeo ono što je najviše voleo – život. I ne samo njemu, već i njegovom ocu, majci, sestri – kazala je Mraković.

Kako je navela, optuženi ni u jednom trenutku tokom suđenja nije pokazao trunku kajanja.

– Koja god kazna da se izrekne, Miloša neće vratiti. Ni kriv ni dužan, Miloš se našao na putu podmuklom ubici. Tražimo 40 godina zatvora, sve ostalo bi bila nagrada. Otežavajuća okonost je što je Miloš imao 23 godine – podsetila je ona.

Neđeljkov advokat tvrdi da nema dokaza protiv njega

Advokat Neđeljka Đurovića je kazao nakon završnih reči tužioca i advokata oštećene porodice Mileusnić da njegov klijent nije izvršilac dela koje mu se stavlja na teret i da za to ne postoje dokazi.

– Optuženi nije izvršio delo koje mu se stavlja na teret i za to ne postoji nijedan dokaz. Tužilac se bavi konstrukcijama na bazi pretpostavki. Postoje dva dokaza koja ukazuju na to: svedokinja koja je gledala kroz prozor tuču, međutim, i ona govori o dvojici muškaraca, a ne o Neđeljku i Milošu, a DNK je kasno stigao. Ko kaže da je napadač napao oštećenog, a ne oštećeni napadača? Na osnovu čega tužilac tvrdi da se Miloš nije nadao napadu? Nije mi jasno kako je tužilac ovako napisao optužnicu, nema dokaza da je Neđeljko izvršilac. Sve su konstrukcije na bazi pretpostavki – rekao je advokat optuženog Đurovića.

Đurović: Svestan sam da ću biti kriv

Sud je dao priliku i Đuroviću da iznese završne reči. Složio se braniocem, ali i rekao da je svestan da će on na kraju biti kriv.

– Pridružujem se onome što je rekao moj branilac. Čuo sam o mojoj ličnosti mnogo toga i ne znam kako od toga da se branim. Svestan sam da ću na kraju ja biti kriv za sve – rekao je Neđeljko.

Inače, Ðurović je u februaru 2020. godine na početku suđenja, negirao da je 27. januara 2019. godine rano ujutru na smrt izbo nožem Mileusnića.

Uhapšen je ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina do 40 godina zatvora.

Napišite komentar za ovaj članak

spisak dosadašnjih komentara za ovaj članak

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom.
Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Spisak dosadašnjih komentara za članak "Otac ubijenog Miloša na dan presude Neđeljku: “Imam utisak da će opet ubiti ako izađe za 10 godina”". 
Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.

Najnoviji oglasi

Konkurs za radno mesto: Kontrolor tehničkog pregleda

Privredno društvo CVS SERVICES DOO iz Beograda prisutna na teritoriji cele Srbije kao najbrže rastuća kompanija za delatnost tehničkog pregleda motornih vozila raspisuje konkurs za radno mesto: Kontrolor tehničkog pregleda. Opis: Kontrolor tehničkog pregleda… […]

AMSS Čačak nudi popuste na usluge tehničkog pregleda i servisa

AMSS auto škola na dobro poznatoj adresi, Moravska 11, sa dugom tradicijom pored vrlo povoljne obuke za vozače, svojim kandidatima i članovima njihovih porodica nudi i dodatne povoljnosti u vidu popusta od 50%… […]

Potrebna odgovorna osoba za rad na seoskom imanju(ERGELA) i brigu o rasnim konjima

U opis posla spada celokupna briga o konjima: hranjenje, čišćenje konjskih bokseva, izvodjenje konja, pripremanje zemljišta za setvu, setva i dopremanje hrane za konje, kao i obavljanje seoskih poslova. Od kandidata se traži… […]

AMSS auto škola nagrađuje kandidate

AMSS AUTO ŠKOLA nagrađuje 50 novoupisanih kandidata sa 10% popusta na cenu kompletne obuke za B kategoriju. Više informacija možete dobiti putem telefona 032/344-227 i 069/870-13-94, kao i na našoj adresi Moravska 11.Vaša… […]

Otvoren novi Caffe&pizza bar “Centar”

Na gradskom  šetalištu u  Čačku danas je otvoren novi ugostiteljski objekat- kafe bar „Centar”.  Kao i u ostali  ugostiteljski objekti sa baštom zbog aktuelne epidemiološke situacije  i kafe bar „Centar”  za sada radi… […]

Kliknite ovde za više oglasa

pročitaj još sličnih vesti

Ivanjica zanemela od tuge- nastradao dvadesetdvogodišnji mladić

Dvadesetdvogodišnji mladić iz Ivanjice danas je tragično nastradao na radnom mestu kada je preko njega prešao viljuškar. Ekipa hitne pomoći borila se za njegov život do Užica gde im se priključio i tim… […]

Cisterna udarila dečaka na Ibarskoj magistrali: Vozač nije uspeo na vreme da zakoči

NA Ibarskoj magistrali na putu Kraljevo-Raška u mestu Baljevac na Ibru došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povređen dečak. Cisterna je udarila dečaka koji je istrčao na put trčeći za loptom,… […]

Saobraćajka kod Obrenovca: Automobil potpuno izgoreo!

Sve se odvilo na Zabranskom putu koji se pruža od obrenovačke obale save do reke Kolubare U Obrenovcu noćas oko dva sata došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povređeno pet osoba. Do udesa je došlo… […]

Preminuo glumac Nenad Nenadović

Glumac Nenad Nenadović (57), koji se borio sa korona virusom u kovid bolnici u Batajnici, preminuo je u sredu uveče od posledica te bolesti, piše Tanjug. Nenadović se, kako je ranije izjavio medijima u pozorištu… […]

Ubica u dnevniku otkrio jezivu tajnu, pa počinio krvoproliće: Otkriven motiv krvavog pira u kom je muškarac (88) izrešetao ćerku (60)!

Otac i ćerka su bili su u sukobu 30 godina, jer se Dorijana udala za očevog prijatelja i nekadašnjeg poslovnog partnera Stelvio Čerkveni (88), koji je u Padovi ubio ćerku Dorijanu (60) na… […]

Kliknite ovde za više vesti iz hronike

pretraži sajt

Broj pregleda

Brojač
59

Pregleda do sada

Hvala što pratite naš portal.

najnovije vesti

Podelite objavu

Kliknite na znak plus

Podelite vest na društvenim mrežama.

Zapratite nas na fejsbuku

VRATITE SE NA POČETAK STRANE

Impresum  •  Marketing  •  Kontakt informacije  •  Uslovi korišćenja  •  Politika privatnosti  •  Deklaracija o kolačićima  •  Pristup podacima 

2021 © Info Press - Sva prava zadržana. Web design by Real Media Factory

Otac ubijenog Miloša na dan presude Neđeljku: “Imam utisak da će opet ubiti ako izađe za 10 godina”

14/09/2021
Autor:
Info Press
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Telegraf, Neđeljko Đurović/Facebook

Tužilaštvo za Neđeljka Đurovića traži maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, s obzirom na način napada smatra da je ubio Miloša Mileusnića na podmukao način. Danas je sudsko veće na potezu

U Palati pravde danas u 11 sati biće objavljena presuda Neđeljku Đuroviću (31), optuženom za ubistvo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića (24) 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. Tužilaštvo je, da podsetimo, na pretodnom ročištu prilikom iznošenja završnih reči tražilo da se Đurović proglasi krivim za teško ubistvo i da se osudi na 40 godina zatvora, a ništa manje ne očekuje ni Milošev otac Goran Mileusnić.

U razgovoru za Telegraf.rs uoči same presude, Goran Milesunić kaže da se boji da bi svaka druga kazna, otvorila prostor da Đurović ponovi delo, kao i da bi današnja presuda njemu, trebalo da bude primer drugima.

Milošev otac kaže za Telegraf.rs da se oseća prazno, kao i da je svestan da će završetkom sudskog procesa njegov sin pasti u zaborav jer, kako je rekao, kao da je nastavio da živi kroz njega.

– Osećam se prazno. Znam da mi deteta nema. Sudski proces se završava, sve će polako pasti u zaborav. Njega nema. Presuda kao presuda može da bude opomena i drugima da takve zločine ne rade. Imam utisak ako on dobije blažu kaznu da će ponovo nekoga ubiti kad izađe za 10 godina. On je takav čovek, psihopata. Nema nimalo empatije, nije pokazao trunku kajanja. Drži se svojih laži. Nadam se da će sud umeti to da kazni kako treba – priča Milesnić za naš portal.

Dodaje da se iskreno nada da će sudsko veće uvažiti reči tužilaštva i Đurovića kazniti sa 40 godina zatvora.

–  Ali, znate kako je u ovoj zemlji odluke pravosuđa čudne. Nikada ne znate šta i kako. Nema pravila. Čovek ubije u Nemačkoj pešaka na pešačkom prelazu i dobije 40 godina. Trebalo bi ga baš dobro kazniti. Za primer i za njega. On je takvog mentalnog sklopa da će ponovo to učiniti ako kazna bude drugačija – mišljenja je Mileusnić.

Ocu studenta iz Čačka najteže je kad dođe kući s posla, pa očekuje da se i njegov sin pojavi na vratima.

– Sve očekujem sad će doći. Međutim… Čudan je osećaj. Nemate volju ni za šta. Ne znam da li je to depresija. Svaki dan se boriš sa tom prazninm, da preguraš dan, da nađeš nešto da ti zaokupi pažnju. Čim sam sam, odmah me uhvati tuga i razmišljam o sinu. I, svaki dan ideš na groblje i gledaš te mermerne ploče.

– On, kao da je još živeo kroz ovaj proces. Sad kad se sve završi, pašće u zaborav. Dok je trajao, dolazili su i njegovi drugovi. Sad će svi otići svojim putevima, a ostaće praznina – neutešan je Milesunić.

Završne reči u ovom sudskom procesu iznete su 26. avgusta.  Tom prilikom tužilac Lazar Lazović je u završnim rečima rekao da tužilaštvo ostaje pri optužnici i da je nesporno da je Đurović počinio delo koje mu se stavlja na teret.

– Biološki trag na jakni negira reči odbrane da to nije on. Snimci sa kamera, takođe, negiraju reči odbrane da u tom momentu on nije bio na mestu izvršenja. Prodavačici u radnji u kojoj je kupio cigarete i šibicu je predao krvavu novčanicu. Ubistvo je posledica nepredvidivih okolnosti u okviru kojih su se i Neđeljko i Mileusnič našli na istom mestu – rekao je Laszović prilikom iznošenja završnih reči.

Kako je naveo, tužilaštvo smatra da je Đurović lišio Mileusnića života na podmukao način a s obzirom na način napada.

– Oštećeni nije mogao da se odupre. Fotografije sa lica mesta ukazuju da se sve desilo u mraku, da je napad iz zasede i podmukao. Optuženi je skivao oštricu noža kako se žrtva ne bi spremila za otpor. Činjenica da je od kuće poneo najveći nož, govori da žrtva nije mogla da se brani. Mogao je da napadne i slabiju žrtvu. Ni molba oštećenog ga nije sprečila da prestane. Kako je moguće da oštećeni u trenutku napada nije mogao da preuzme ni instiktivne radnje? Smatramo da se radi o podmuklosti i delu u mraku iz zasede. Tužilaštvo s tim u vezi traži da se Đurović proglasi krivim za teško ubistvo i kazni kaznom zatvora u trajanju od 40 godina – rekao je Lazović.

Svaka druga kazna je nagrada

Sa tužiocem se u završnoj reči složila i odbrana oštećene porodice Mileusnić. Advokat Aleksandar Zarić je kazao da pravosuđe ne pamti ovakvo ubistvo, s obzirom na to da se žrtva i optuženi ne znaju.

– Ovo je napad u kojem su i rebra Milošu isečena. To ukazuje na jačinu napada. Morbidnost u mraku – rekao je Zarić.

Advokat Mirjana Mraković, inače tetka ubijenog Miloša, takođe je istakla da oni traže kaznu od 40 godina, i podsetila da su u toku suđenja izneti dokazi koji ukazuju da je Neđeljko delo počinio u uračunljivom stanju.

– Krenuo je sa svesnom namerom da nekog ubije. Miloš ni sa kim nije bio u sukobu. Izlazio je iz zgrade kada je napadnut. Napadač ga je iznenadio. Svedoci su potvrdili da je Miloš govorio: “Što mene?”. Presečana mu je trbušna aorta, vitalne organe…Nije mu bilo spasa. Optuženi mu je oduzeo ono što je najviše voleo – život. I ne samo njemu, već i njegovom ocu, majci, sestri – kazala je Mraković.

Kako je navela, optuženi ni u jednom trenutku tokom suđenja nije pokazao trunku kajanja.

– Koja god kazna da se izrekne, Miloša neće vratiti. Ni kriv ni dužan, Miloš se našao na putu podmuklom ubici. Tražimo 40 godina zatvora, sve ostalo bi bila nagrada. Otežavajuća okonost je što je Miloš imao 23 godine – podsetila je ona.

Neđeljkov advokat tvrdi da nema dokaza protiv njega

Advokat Neđeljka Đurovića je kazao nakon završnih reči tužioca i advokata oštećene porodice Mileusnić da njegov klijent nije izvršilac dela koje mu se stavlja na teret i da za to ne postoje dokazi.

– Optuženi nije izvršio delo koje mu se stavlja na teret i za to ne postoji nijedan dokaz. Tužilac se bavi konstrukcijama na bazi pretpostavki. Postoje dva dokaza koja ukazuju na to: svedokinja koja je gledala kroz prozor tuču, međutim, i ona govori o dvojici muškaraca, a ne o Neđeljku i Milošu, a DNK je kasno stigao. Ko kaže da je napadač napao oštećenog, a ne oštećeni napadača? Na osnovu čega tužilac tvrdi da se Miloš nije nadao napadu? Nije mi jasno kako je tužilac ovako napisao optužnicu, nema dokaza da je Neđeljko izvršilac. Sve su konstrukcije na bazi pretpostavki – rekao je advokat optuženog Đurovića.

Đurović: Svestan sam da ću biti kriv

Sud je dao priliku i Đuroviću da iznese završne reči. Složio se braniocem, ali i rekao da je svestan da će on na kraju biti kriv.

– Pridružujem se onome što je rekao moj branilac. Čuo sam o mojoj ličnosti mnogo toga i ne znam kako od toga da se branim. Svestan sam da ću na kraju ja biti kriv za sve – rekao je Neđeljko.

Inače, Ðurović je u februaru 2020. godine na početku suđenja, negirao da je 27. januara 2019. godine rano ujutru na smrt izbo nožem Mileusnića.

Uhapšen je ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina do 40 godina zatvora.

Napiši komentar

komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom. Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Spisak dosadašnjih komentara za članak "Otac ubijenog Miloša na dan presude Neđeljku: “Imam utisak da će opet ubiti ako izađe za 10 godina”". Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.

Najnoviji oglasi

Konkurs za radno mesto: Kontrolor tehničkog pregleda

Privredno društvo CVS SERVICES DOO iz Beograda prisutna na teritoriji cele Srbije kao najbrže rastuća kompanija za delatnost tehničkog pregleda motornih vozila raspisuje konkurs za radno mesto: Kontrolor tehničkog pregleda. Opis: Kontrolor tehničkog pregleda… […]

AMSS Čačak nudi popuste na usluge tehničkog pregleda i servisa

AMSS auto škola na dobro poznatoj adresi, Moravska 11, sa dugom tradicijom pored vrlo povoljne obuke za vozače, svojim kandidatima i članovima njihovih porodica nudi i dodatne povoljnosti u vidu popusta od 50%… […]

Potrebna odgovorna osoba za rad na seoskom imanju(ERGELA) i brigu o rasnim konjima

U opis posla spada celokupna briga o konjima: hranjenje, čišćenje konjskih bokseva, izvodjenje konja, pripremanje zemljišta za setvu, setva i dopremanje hrane za konje, kao i obavljanje seoskih poslova. Od kandidata se traži… […]

Pogledaj sve oglase

Pročitaj slične vesti

Ivanjica zanemela od tuge- nastradao dvadesetdvogodišnji mladić

Dvadesetdvogodišnji mladić iz Ivanjice danas je tragično nastradao na radnom mestu kada je preko njega prešao viljuškar. Ekipa hitne pomoći borila se za njegov život do Užica gde im se priključio i tim… […]

Cisterna udarila dečaka na Ibarskoj magistrali: Vozač nije uspeo na vreme da zakoči

NA Ibarskoj magistrali na putu Kraljevo-Raška u mestu Baljevac na Ibru došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povređen dečak. Cisterna je udarila dečaka koji je istrčao na put trčeći za loptom,… […]

Saobraćajka kod Obrenovca: Automobil potpuno izgoreo!

Sve se odvilo na Zabranskom putu koji se pruža od obrenovačke obale save do reke Kolubare U Obrenovcu noćas oko dva sata došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povređeno pet osoba. Do udesa je došlo… […]

Pogledaj sve vesti

pretraži sajt

Zapratite nas na fejsbuku

redakcija@infopress.rs

Marketing@infopress.rs

VRATITE SE NA POČETAK STRANE
angle-double-up