“Vujošević, Ivković, Jovanović, Kokoškov… Retko ko može da se pohvali sa ovakvim imenima”

“Vujošević, Ivković, Jovanović, Kokoškov… Retko ko može da se pohvali sa ovakvim imenima”

18/02/2021

Autor: 

Info Press

Izvor: 24 sedam

Foto: 24sedam

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2022. godine ulaze u foto-finiš. Poslednji balon grupe E igra se u Gruziji. Srbija će u petak od 16.00 odmeriti snage sa domaćinom, dok će dva dana kasnije istrčati na teren protiv Švajcarske. Selekcija Gruzije je, za razliku od preostale tri ekipe u grupi (Srbija 2-2, Finska 1-3, Švajcarska 1-3), koje će do vize pokušati da dođu na poslednjim okršajima u Tibilsiju, još pre početka imala osigurano mesto na kontinentalnom takmičenju kao jedan od organizatora.

Međutim, takvo stanje nije opustilo košarkaše Gruzije. Oni su do sada ostvarili sve četiri pobede, između ostalog zabeležili su veliki trijumf protiv “orlova” prošlog februara u hali “Aleksandar Nikolić”. O tom duelu, ali i generalno o rezultatima i ambicijama, za 24sedam pričao je asistent u stručnom štabu Ilijasa Zurosa – Miloš Gligorijević (44).

– Sećam se da sam pre te utakmice pre godinu dana rekao da nikada Gruzija nije pobedila Srbiju u zvaničnim mečevima. Dešavalo se u prijateljskim susretima, jednom čak kad sam ja bio u stručnom štabu Srbije, a Kokoškov je vodio Gruziju – počeo je razgovor za 24sedam Gligorijević. – Ali eto, desilo se tada, bili smo presrećni, a malo više iznenađeni. Ta utakmica nama čak nije bila mnogo bitna jer smo već plasirani na EP. Kada se dogodi tako nešto, onda i očekivanja javnosti postanu najveća moguća. Međutim, mi pokušavamo da budemo realni i da ostanemo sasvim na zemlji. Svi znamo šta je srpska košarka, a šta gruzijska. Imamo veliko poštovanje… Meni svakako nije lako da budem sa druge strane, uvek su mi pomešane emocije.

I ovog puta utakmica sa Srbijom, kao ni susret sa Finskom, neće imati rezultatski značaj za jednog od organizatora EP. Međutim, “orlovima ” je veoma bitno da protiv Gruzije ili Švajcarske, zabeleže barem jednu pobedu koja bi ih odvela na kontinentalno takmičenje.

– Bez obzira na sve to, pripremamo se veoma precizno i koncizno. Želimo i mi da pobedimo svakog rivala do kraja. Ja sam zaposlen u Košarkaškoj federaciji Gruzije i mogu da kažem da tamo svi ljudi zajedno čine veliku porodicu i usmereni su ka jednom cilju. Da li je to trijumf na jednoj utakmici kvalifikacija, ili nešto drugo, svakako želimo pozitivan ishod.

Četiri pobede u dosadašnjem toku kvalifikacionog ciklusa iz nekog ugla nisu iznenađenje.

– Mi smo 2015. godina na EP, kada je ekipu vodio Igor Kokoškov, imali veliku šansu da se plasiramo u četvrtfinale. Malo je nedostajalo. Pred naredno takmičenje 2017. godina, sa novim trenerom Zurosom, odradili smo fantastičan pripremni period. U prijateljskim utakmicama pobedili Grčku, Srbiju, Litvaniju… A posle nismo prošli grupu. Kad je tako manji narod i bez velike košarkaške tradicije, svi žive za neki rezultat, za pobede, da se dobije neka jaka reprezentacija. Ambicije javnosti onda rastu, ali mi unutar nacionalnog tima smo smireni i veoma dobro znamo da treba da idemo korak po korak.

Jasno je da se košarkaši Gruzije nijednog trenutka nisu opustili i pored vize koje imaju u džepu.

– Zapravo oni žele da pokažu da vrede, a to mogu samo jednom po jednom pobedom. Da li to bila Finska, Švajcarska ili Srbija, koja je najveći skalp… Mi veoma dobro znamo ko kome od igrača nedostaje. Počev od Srbije koja ima veliki broj NBA i evroligaških košarkaša, pa do svih ostalih. Nedostaju i nama igrači, ne mogu da upoređujem koliko ko kome znači. Ali nama je drugačije kada imamo Šengeliju i kada ga nemamo. U prvom “prozoru” nije igrao, pa u drugom jeste, bez treninga, ali je došao tu kao kapiten. Sada smo ponovo bez njega, specifična je situacija.

Još neki članovi tima bi sigurno napravili razliku kada bi bili prisutni…

– Bitadze je u NBA ligi, nekoliko igrača su u koledž košarci. I nama svi oni znače… Imamo reprezentativce koji igraju na Bliskom istoku i zbog restrikcija nisu bili u prošlom “prozoru”. Otežan nam je posao, ali onda se trudimo da nađemo neke snage u domaćem šampionatu. Uglavnom su tu mlađi momci, koji se još nisu dokazali, ali su tokom ovih kvalifikacija pokazali kvalitet. Veoma nam je drago zbog toga. Motivisanost je velika, samo ambicije ne smeju da budu nerealne.

Gligorijević već dugo radi u gruzijskoj košarci, pa je sa svim detaljima dobro upoznat. Kad je lični osećaj u pitanju, nekadašnji trener Partizana može da kaže da se oseća kao domaći.

– Šest godina sam ovde, da mi nije dobro, ne bih ostao ovoliko – uz osmeh konstatuje Miloš. – U stručnom štabu sam bio gost 2014. godine, a onda sam 2015. počeo kao asistent da radim sa Kokoškovim. Od tada do danas sam na toj poziciji, ali imam i više funkcija u Federaciji. Koordinator sam svih mlađih selekcija, kao i trener mlade reprezentacije. Mnogo je obaveza, tako da nema odmora. Zbog svih ograničenja u poslednjih godinu dana, trebalo je smisliti i organizovati posao na drugačiji način. Pa su mlađe selekcije imale neke mini kampove, a treneri redovne onlajn seminare…

Kao poseban period u karijeri, Gligorijević će pamtiti vreme koje je proveo sa sadašnjim selektorom Srbije.

– Na prvom mestu, Igor mi je veliki prijatelj. Uživanje je bilo raditi sa njim. On je bio na izuzetno visokom nivou kada je došao u Gruziju. Već tad je imao iza sebe prsten kao asistent u Detroitu. Ogromno iskustvo, brzina razmišljanja i reagovanja, šta god da je u pitanju. Ne samo na utakmici, nego i na treninzima i u organizaciji svih okolnih segmenata. Ja sam pre saradnje s njim, bio u reprezentaciji Srbije i Partizanu, tako da ne mogu da kažem da sam radio na nekom nižem nivou… Naprotiv, bio sam uz Vujoševića, Jovanovića, Ivkovića… Drago mi je ako sam uspeo da se uklopim i u Igorovu priču. Kad nabrojim sve te trenere s kojima sam radio, shvatim da retko ko može da se pohvali da je imao priliku da uči od svih tih velikih imena.

Miloš je u klubu iz Humske bio prvo u mlađim selekcijama od 2001. godine do 2009. Posle toga je dobio šansu u prvom timu od 2009. do 2013. godine.

– Radio sam sa mladima i onda je taj prelazak za mene bio sjajan korak napred. To su bile zlatne godine Partizana i zaista je velika čast biti deo svega toga. Presrećan sam ako sam uspeo sebe da ugradim bar malo u sve te uspehe, a ja sam dobio mnogo iskustva, znanja, uspomena…

U vreme kada su pred Partizanom padali velikani evropske košarke, Duško Vujošević nikada nije zaboravljao da pohvali saradnike u stručnom štabu. Uz njega su kao najbliži asistenti bili Vladimir Jovanović, Milivoja Lazić, Miloš Gligorijević i Vladan Radonjić.

– Jovanović je duže radio sa Duletom, ja sam došao te 2009. kao nov, a naknadno se pridružio Milivoje. Radonjić je isto imao iskustva sa Vujoševićem… Svi oni su bili veoma uigrani, sećam se da sam njihov rad pratio dok sam bio u mlađim kategorijama. Partizan je imao Tripkovića, Veličkovića, Pekovića, Tepića… Godinama pravio rezultate i igrao odlično, a onda kad su oni otišli prosto eksplodirao. To je neverovatno, da dođu novi i uklope se u dugogodišnji sistem. Ta sezona 2009-2010 je verovatno najbolja u istoriji posle 1992. godine.

Prošlo je više od decenije od svega toga. Partizan je sada u mnogo drugačijoj situaciji u odnosu na to doba.

– Vremena se menjaju, košarka takođe – broj stranih igrača, budžeti ostalih evropskih klubova… To što se desilo 2010. godine bilo je posledica kontinuiteta koji je Partizan imao u prethodnom periodu. Dugo je Vujošević bio tu, Jovanović uz njega… Igrači su se menjali, ali je sistem ostajao. Odu neki, drugi dođu, filozofija ostaje ista i način funkcionisanja. Novi se samo uklope u ono što već postoji. Gledaš kakav je neko sportista, ali i kakve ljudske kvalitete ima, kada ga dovodiš. Slično funkcionišu velike koledž dinastije. Nema mnogo promena u organizaciji i treneri se ne menjaju često, to obično donese rezultat – podvukao je na kraju razgovora za 24sedam Miloš Gligorijević.

,

Napišite komentar za ovaj članak

spisak dosadašnjih komentara za ovaj članak

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom.
Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.
Spisak dosadašnjih komentara za članak "“Vujošević, Ivković, Jovanović, Kokoškov… Retko ko može da se pohvali sa ovakvim imenima”". 
Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.

Najnoviji oglasi

Izdaje se stan kod hotela “Morava” u Čačku

Izdajem stan stan u kvalitetnoj novogradnji kog hotela Morava u Čačku. Stan je kompletno namešten, površine 35 m2. Informacije možete dobiti na: 064/ 148 03 77 064 /510 78 33

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

Za sve naše klijente odobravamo posebne mesečne popuste i akcije kao i stalne popuste za penzionere, lica sa troje i više dece kao i za nezaposlena lica, popust 28%.

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

U našim poslovnicama u Bavaria centar Preljina i Bavaria Team Čačak, Vašu registraciju mozete platiti na više mesečnih rata putem čekova gradjana, putem administrativne zabrane.

JKP „Vodovod“ Čačak – OBAVEŠTENJE

JKP „VODOVOD“ Čačak

Počelo prijavljivanje  za rehabilitaciju  u banjama

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje  raspisao je oglas za upućivanje penzionera  na rehabilitaciju za 2024. godinu, a pravo da konkurišu za desetodnevni besplatni  boravak  u banjama i  lečilištima  u  Srbiji  imaju korisnici čija penzija iznosi do 39.850 dinara i imaju prebivalište u Srbiji.

Kliknite ovde za sve oglase

pročitaj još sličnih vesti

U subotu 4. maja vozi se  biciklistička trka za kup Srbije „Nagrada Čačka 2024″.  

bog održavanja trke doći će do potpune obustave saobraćaja na trasi staze u naseljima Ježevica i Banjica u periodu od 10 do 18 sati.

Trasa će biti obezbeđena privremenom saobraćajnom signalizacijom, uz prisustvo redara.

Start i cilj trke biće na raskrsnici Grujanske kose i Banjičkog puta. Trasa na kojoj se obustavlja saobraćaj je kružna i ide Banjičkim putem do Banjičke zadruge, levo prema Marinim vodenicama (Eurobet) i levo do raskrsnice Grujanske kose i Banjičkog puta. Organizatori trke su Biciklistički savez Srbije i Biciklistički klub Borac.

RUKOMETAŠI UŽICA USPEŠNO ZAVRŠAVAJU SEZONU 

Rukometaši Užica koji se trenutno takmiče u Drugoj ligi Zapad, dva kola pre kraja prvenstva, zauzimaju zlatnu sredinu na tabeli, bez bojazni da će im neko ugroziti tu poziciju. U klubu planiraju da već u sledećoj sezoni krenu u borbu za viši rang, a u međuvremenu su bili i glavni inicijatori da se u Požegi, posle punih osam godina, oformi škola rukometa. 

Lučani traže novog šefa stručnog štaba

Mladost iz Lučana saopštila je da je raskinula saradnju sa doskorašnjim trenerom Tomislavom Sivićem. Kako se navodi, do razlaza je došlo zbog neslaganja sa Nenadom Milovanovićem iako je iskusni stručnjak ostvario primarni cilj kluba – plasirao se u plej-of Superlige Srbije.

Još  jedna  pobeda   fudbalera  Vujna

Fudbaleri Vujna  iz  Prislonice  savladali  su  tokom  vikenda ekipu  Budućnosti  iz  Stančića   rezultatom  6: 0.  Utakmica je  odigrana  u  okviru  5. kola Gradske  lige  Čačak na terenima  Sportskog  centra  Mladost  gde  je  održan  i  prošli  meč  sa  timom   iz  Stančića.

Jedinstvo Konjevići ubedljivo protiv Sevojna 4-0

U poslednjem kolu Zapadno moravske fudbalske zone Jedinstvo iz Konjevića savladalo je na svom terenu Sevojno iz Užica rezultatom 4-0. 

Kliknite ovde za sve vesti iz sporta

pretraži sajt

Broj pregleda

Brojač
31

Pregleda do sada

Hvala što pratite naš portal.

najnovije vesti

Podelite objavu

Kliknite na znak plus

Podelite vest na društvenim mrežama.

Zapratite nas na fejsbuku

redakcija@infopress.rs

Marketing@infopress.rs

VRATITE SE NA POČETAK STRANE

Impresum  •  Marketing  •  Kontakt informacije  •  Uslovi korišćenja  •  Politika privatnosti  •  Deklaracija o kolačićima  •  Pristup podacima 

2024 © Info Press - Sva prava zadržana. Web design by Real Media Factory

“Vujošević, Ivković, Jovanović, Kokoškov… Retko ko može da se pohvali sa ovakvim imenima”

18/02/2021
Autor:
Info Press
Izvor: 24 sedam
Foto: 24sedam

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2022. godine ulaze u foto-finiš. Poslednji balon grupe E igra se u Gruziji. Srbija će u petak od 16.00 odmeriti snage sa domaćinom, dok će dva dana kasnije istrčati na teren protiv Švajcarske. Selekcija Gruzije je, za razliku od preostale tri ekipe u grupi (Srbija 2-2, Finska 1-3, Švajcarska 1-3), koje će do vize pokušati da dođu na poslednjim okršajima u Tibilsiju, još pre početka imala osigurano mesto na kontinentalnom takmičenju kao jedan od organizatora.

Međutim, takvo stanje nije opustilo košarkaše Gruzije. Oni su do sada ostvarili sve četiri pobede, između ostalog zabeležili su veliki trijumf protiv “orlova” prošlog februara u hali “Aleksandar Nikolić”. O tom duelu, ali i generalno o rezultatima i ambicijama, za 24sedam pričao je asistent u stručnom štabu Ilijasa Zurosa – Miloš Gligorijević (44).

– Sećam se da sam pre te utakmice pre godinu dana rekao da nikada Gruzija nije pobedila Srbiju u zvaničnim mečevima. Dešavalo se u prijateljskim susretima, jednom čak kad sam ja bio u stručnom štabu Srbije, a Kokoškov je vodio Gruziju – počeo je razgovor za 24sedam Gligorijević. – Ali eto, desilo se tada, bili smo presrećni, a malo više iznenađeni. Ta utakmica nama čak nije bila mnogo bitna jer smo već plasirani na EP. Kada se dogodi tako nešto, onda i očekivanja javnosti postanu najveća moguća. Međutim, mi pokušavamo da budemo realni i da ostanemo sasvim na zemlji. Svi znamo šta je srpska košarka, a šta gruzijska. Imamo veliko poštovanje… Meni svakako nije lako da budem sa druge strane, uvek su mi pomešane emocije.

I ovog puta utakmica sa Srbijom, kao ni susret sa Finskom, neće imati rezultatski značaj za jednog od organizatora EP. Međutim, “orlovima ” je veoma bitno da protiv Gruzije ili Švajcarske, zabeleže barem jednu pobedu koja bi ih odvela na kontinentalno takmičenje.

– Bez obzira na sve to, pripremamo se veoma precizno i koncizno. Želimo i mi da pobedimo svakog rivala do kraja. Ja sam zaposlen u Košarkaškoj federaciji Gruzije i mogu da kažem da tamo svi ljudi zajedno čine veliku porodicu i usmereni su ka jednom cilju. Da li je to trijumf na jednoj utakmici kvalifikacija, ili nešto drugo, svakako želimo pozitivan ishod.

Četiri pobede u dosadašnjem toku kvalifikacionog ciklusa iz nekog ugla nisu iznenađenje.

– Mi smo 2015. godina na EP, kada je ekipu vodio Igor Kokoškov, imali veliku šansu da se plasiramo u četvrtfinale. Malo je nedostajalo. Pred naredno takmičenje 2017. godina, sa novim trenerom Zurosom, odradili smo fantastičan pripremni period. U prijateljskim utakmicama pobedili Grčku, Srbiju, Litvaniju… A posle nismo prošli grupu. Kad je tako manji narod i bez velike košarkaške tradicije, svi žive za neki rezultat, za pobede, da se dobije neka jaka reprezentacija. Ambicije javnosti onda rastu, ali mi unutar nacionalnog tima smo smireni i veoma dobro znamo da treba da idemo korak po korak.

Jasno je da se košarkaši Gruzije nijednog trenutka nisu opustili i pored vize koje imaju u džepu.

– Zapravo oni žele da pokažu da vrede, a to mogu samo jednom po jednom pobedom. Da li to bila Finska, Švajcarska ili Srbija, koja je najveći skalp… Mi veoma dobro znamo ko kome od igrača nedostaje. Počev od Srbije koja ima veliki broj NBA i evroligaških košarkaša, pa do svih ostalih. Nedostaju i nama igrači, ne mogu da upoređujem koliko ko kome znači. Ali nama je drugačije kada imamo Šengeliju i kada ga nemamo. U prvom “prozoru” nije igrao, pa u drugom jeste, bez treninga, ali je došao tu kao kapiten. Sada smo ponovo bez njega, specifična je situacija.

Još neki članovi tima bi sigurno napravili razliku kada bi bili prisutni…

– Bitadze je u NBA ligi, nekoliko igrača su u koledž košarci. I nama svi oni znače… Imamo reprezentativce koji igraju na Bliskom istoku i zbog restrikcija nisu bili u prošlom “prozoru”. Otežan nam je posao, ali onda se trudimo da nađemo neke snage u domaćem šampionatu. Uglavnom su tu mlađi momci, koji se još nisu dokazali, ali su tokom ovih kvalifikacija pokazali kvalitet. Veoma nam je drago zbog toga. Motivisanost je velika, samo ambicije ne smeju da budu nerealne.

Gligorijević već dugo radi u gruzijskoj košarci, pa je sa svim detaljima dobro upoznat. Kad je lični osećaj u pitanju, nekadašnji trener Partizana može da kaže da se oseća kao domaći.

– Šest godina sam ovde, da mi nije dobro, ne bih ostao ovoliko – uz osmeh konstatuje Miloš. – U stručnom štabu sam bio gost 2014. godine, a onda sam 2015. počeo kao asistent da radim sa Kokoškovim. Od tada do danas sam na toj poziciji, ali imam i više funkcija u Federaciji. Koordinator sam svih mlađih selekcija, kao i trener mlade reprezentacije. Mnogo je obaveza, tako da nema odmora. Zbog svih ograničenja u poslednjih godinu dana, trebalo je smisliti i organizovati posao na drugačiji način. Pa su mlađe selekcije imale neke mini kampove, a treneri redovne onlajn seminare…

Kao poseban period u karijeri, Gligorijević će pamtiti vreme koje je proveo sa sadašnjim selektorom Srbije.

– Na prvom mestu, Igor mi je veliki prijatelj. Uživanje je bilo raditi sa njim. On je bio na izuzetno visokom nivou kada je došao u Gruziju. Već tad je imao iza sebe prsten kao asistent u Detroitu. Ogromno iskustvo, brzina razmišljanja i reagovanja, šta god da je u pitanju. Ne samo na utakmici, nego i na treninzima i u organizaciji svih okolnih segmenata. Ja sam pre saradnje s njim, bio u reprezentaciji Srbije i Partizanu, tako da ne mogu da kažem da sam radio na nekom nižem nivou… Naprotiv, bio sam uz Vujoševića, Jovanovića, Ivkovića… Drago mi je ako sam uspeo da se uklopim i u Igorovu priču. Kad nabrojim sve te trenere s kojima sam radio, shvatim da retko ko može da se pohvali da je imao priliku da uči od svih tih velikih imena.

Miloš je u klubu iz Humske bio prvo u mlađim selekcijama od 2001. godine do 2009. Posle toga je dobio šansu u prvom timu od 2009. do 2013. godine.

– Radio sam sa mladima i onda je taj prelazak za mene bio sjajan korak napred. To su bile zlatne godine Partizana i zaista je velika čast biti deo svega toga. Presrećan sam ako sam uspeo sebe da ugradim bar malo u sve te uspehe, a ja sam dobio mnogo iskustva, znanja, uspomena…

U vreme kada su pred Partizanom padali velikani evropske košarke, Duško Vujošević nikada nije zaboravljao da pohvali saradnike u stručnom štabu. Uz njega su kao najbliži asistenti bili Vladimir Jovanović, Milivoja Lazić, Miloš Gligorijević i Vladan Radonjić.

– Jovanović je duže radio sa Duletom, ja sam došao te 2009. kao nov, a naknadno se pridružio Milivoje. Radonjić je isto imao iskustva sa Vujoševićem… Svi oni su bili veoma uigrani, sećam se da sam njihov rad pratio dok sam bio u mlađim kategorijama. Partizan je imao Tripkovića, Veličkovića, Pekovića, Tepića… Godinama pravio rezultate i igrao odlično, a onda kad su oni otišli prosto eksplodirao. To je neverovatno, da dođu novi i uklope se u dugogodišnji sistem. Ta sezona 2009-2010 je verovatno najbolja u istoriji posle 1992. godine.

Prošlo je više od decenije od svega toga. Partizan je sada u mnogo drugačijoj situaciji u odnosu na to doba.

– Vremena se menjaju, košarka takođe – broj stranih igrača, budžeti ostalih evropskih klubova… To što se desilo 2010. godine bilo je posledica kontinuiteta koji je Partizan imao u prethodnom periodu. Dugo je Vujošević bio tu, Jovanović uz njega… Igrači su se menjali, ali je sistem ostajao. Odu neki, drugi dođu, filozofija ostaje ista i način funkcionisanja. Novi se samo uklope u ono što već postoji. Gledaš kakav je neko sportista, ali i kakve ljudske kvalitete ima, kada ga dovodiš. Slično funkcionišu velike koledž dinastije. Nema mnogo promena u organizaciji i treneri se ne menjaju često, to obično donese rezultat – podvukao je na kraju razgovora za 24sedam Miloš Gligorijević.

Napiši komentar

komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom. Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.
Spisak dosadašnjih komentara za članak "“Vujošević, Ivković, Jovanović, Kokoškov… Retko ko može da se pohvali sa ovakvim imenima”". Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.

Najnoviji oglasi

Izdaje se stan kod hotela “Morava” u Čačku

Izdajem stan stan u kvalitetnoj novogradnji kog hotela Morava u Čačku. Stan je kompletno namešten, površine 35 m2. Informacije možete dobiti na: 064/ 148 03 77 064 /510 78 33

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

Za sve naše klijente odobravamo posebne mesečne popuste i akcije kao i stalne popuste za penzionere, lica sa troje i više dece kao i za nezaposlena lica, popust 28%.

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

U našim poslovnicama u Bavaria centar Preljina i Bavaria Team Čačak, Vašu registraciju mozete platiti na više mesečnih rata putem čekova gradjana, putem administrativne zabrane.

Pogledaj sve oglase

Pročitaj slične vesti

U subotu 4. maja vozi se  biciklistička trka za kup Srbije „Nagrada Čačka 2024″.  

bog održavanja trke doći će do potpune obustave saobraćaja na trasi staze u naseljima Ježevica i Banjica u periodu od 10 do 18 sati.

Trasa će biti obezbeđena privremenom saobraćajnom signalizacijom, uz prisustvo redara.

Start i cilj trke biće na raskrsnici Grujanske kose i Banjičkog puta. Trasa na kojoj se obustavlja saobraćaj je kružna i ide Banjičkim putem do Banjičke zadruge, levo prema Marinim vodenicama (Eurobet) i levo do raskrsnice Grujanske kose i Banjičkog puta. Organizatori trke su Biciklistički savez Srbije i Biciklistički klub Borac.

RUKOMETAŠI UŽICA USPEŠNO ZAVRŠAVAJU SEZONU 

Rukometaši Užica koji se trenutno takmiče u Drugoj ligi Zapad, dva kola pre kraja prvenstva, zauzimaju zlatnu sredinu na tabeli, bez bojazni da će im neko ugroziti tu poziciju. U klubu planiraju da već u sledećoj sezoni krenu u borbu za viši rang, a u međuvremenu su bili i glavni inicijatori da se u Požegi, posle punih osam godina, oformi škola rukometa. 

Lučani traže novog šefa stručnog štaba

Mladost iz Lučana saopštila je da je raskinula saradnju sa doskorašnjim trenerom Tomislavom Sivićem. Kako se navodi, do razlaza je došlo zbog neslaganja sa Nenadom Milovanovićem iako je iskusni stručnjak ostvario primarni cilj kluba – plasirao se u plej-of Superlige Srbije.

Pogledaj sve vesti

pretraži sajt

Zapratite nas na fejsbuku

redakcija@infopress.rs

Marketing@infopress.rs

VRATITE SE NA POČETAK STRANE
angle-double-up