Partizan izbačen iz Lige Evrope!

Partizan izbačen iz Lige Evrope!

24/09/2020

Autor: 

Info Press

Izvor: Nova S

Foto: Starsport

Partizan neće igrati grupnu fazu Lige Evrope, eliminisan je u 3. kolu kvalifikacija posle poraza od ekipe Šarlroa 2:1 nakon produžetaka (1:1, 1:0).

Biti ili ne biti, i za crno-bele, i za lidera belgijskog prvenstva.

Partizan je morao da slavi na teškom gostovanju kako bi nastavio pohod na grupnu fazu Lige Evrope. Umesto toga – bolan kraj evropske priče.

Mogla je četa Aleksandra Stanojevića do plej-ofa, ali će Šarlroa na megdan poljskom Lehu i crno-belima već krajem septembra ostaju samo domaća takmičenja.

Šarlroa je za 120 minuta na svom terenu imao samo dva šuta u okvir, i oba su završila iza leđa kapitena Vladimira Stojkovića, što govori i o igri domaćeg tima i o kvalitetu utakmice. Partizan je proigrao tek u drugom poluvremenu ulaskom Sejdube Sume, dovoljno samo za produžetke, nedovoljno i za potpuni preokret.

112′ Ušao i Denis Stojković

Četvrtu izmenu pravi Aleksandar Stanojević, osvežava ofanzivu i na terenu je Denis Stojković umesto Asana.

108′ PARTIZAN OPET GUBI!

Majstorija Rezeja iz slobodnjaka, prebacio je živi zid iskosa sa leve strane i od stative poslao loptu iza leđa nemoćnog Stojkovića za 2:1.

105′ KRAJ PRVOG PRODUŽETKA

Šarlroa – Partizan 1:1, i posle dodatnih 15 minuta, čeka nas još najmanje 15. Ako ne bude poznat pobednik, rešiće ga penali.

21.05. VOJVODINA GUBI

Loša vest iz Belgije, Vojvodina gubi 1:0 od Standarda koji je poveo u 47. minutu preko penala Avenatija. Partizan još malo i završava prvi produžetak, i dalje je 1:1.

20.57 Vojvodina odoleva, nula na poluvremenu

Nema pogodaka u Liježu, Vojvodina odoleva i igra 0:0 sa favorizovanim Standardom.

98′ Ulazi Šćekić

Crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić zamenio je Bibrasa Natha.

94′ Miljković sprečio šansu Šarlroa

Popustio je levi bok crno-belih, prošli su domaćini i lopta je došla do Rezeja čiji je udarac izblokirao Miljković – telom.

91′ Ostojić zamenio Vitasa

Na početku prvog produžetka druga izmena u Partizanu, meč je gotov za Uroša Vitasa, na terenu je Bojan Ostojić.

PRODUŽECI Šarlroa – Partizan 1:1 (1:0)

Čeka nas još najmanje pola sata fudbala… Partizan je preko Sume stigao do 1:1 i izborio produžetke u meču za plej-of Lige Evrope.

88′ Odličan Miljković

Sjajno je reagovao desni bek Partizana i pravovremenim uklizavanjem ispred kaznenog prostora sprečio veliku šansu za Šarlroa.

85′ Šanse Partizana idu u nepovrat

Bolji je Partizan! I to mnogo u drugom poluvremenu, ali su prekombinovali Asano i Natho, a u nastavku akcije šutirao je preko prečke.

80′ Zapretili Belgijanci

Posle dužeg vremena šansa i za Šarlroa… Prošli su igrači belgijskog tima preko desne strane odakle je Busi gađao dalji ugao i na sreću crno-belih poslao loptu pored stative.

76′ Sadik jedva igra

Odlično je Suma otvorio kontru za crno-bele, izbacio je Sadika od koga je brži bio golman Penetu, ali je napadač Partizana i pored problema sa levim člankom nastavio meč.

74′ VELIKA ŠANSA ZA SUMU!

Sve se vrti oko Sume u nastavku… Asano je odigrao do Sadika, visoki napadač odložio je loptu do veziste Partizana kome je lopta prešla preko noge iz odlične situacije iskosa sa desne strane.

20.25 Standard – Vojvodina 0:0

Pogled i na drugi meč u Belgiji, posle 25 minuta nema golova u duelu Standarda i Vojvodine u Liježu. Zanimljivo je i da Sarajevo vodi protiv podgoričke Budućnosti 1:0 pogotkom Tatara iz 4. minuta.

66′ Opet Suma

Centralna figura u drugom poluvremenu do sada je Sejduba Suma. Organizator igre Partizana dobio je nekako loptu od Sadika i iz prve šutirao sa oko 25 metara, ali je golman Penetu bio na mestu.

59′ Šanse na obe strane

Mnogo bolji Partizan u nastavku… Natho je nešto jačom loptom probao da izbaci Asana, da bi onda Suma proigrao japanskog fudbalera i malo je nedostajalo da bude opasno po domaći tim. Šarlroa je takođe zapretila, ali je Urošević bio na pravom mestu da izblokira pokušaj Golija.

53′ GOOOOL! Partizan izjednačio na 1:1

Suma je strelac! Uneo je živost u igru Partizana i još važnije, doneo je izjednačenje. Asano je nekako prošao po desnoj strani i vratio loptu u sredinu, gde je Suma ostao sam i poslao loptu pod prečku.

50′ Suma izblokiran

Živnula je igra Partizana ulaskom Sume, probio je po levoj strani i šutirao, ali je izblokiran.

46′ Suma počinje drugo poluvreme

Trener Stanojević je u pauzi izvršio prvu izmenu i na terenu je Sejduba Suma umesto Filipa Stevanovića, što znači da Lazar Marković prelazi na krilo.

POLUVREME Šarlroa – Partizan 1:0

Nismo mnogo fudbala videli u prvih 45 minuta, Partizan nije imao pravu šansu, a Šarlroa je posle prekida i gola Desoleja stigao do vođstva.

44′ Sadik zakasnio

Dobra lopta Asana, ne i odlična, ka Sadiku koji je utrčao u kazneni prostor, ali je golman Peneto bio brži na nekih 13-14 metara od svog gola.

38′ Očajan šut Asana

Probao je japanski fudbaler, ali je očajno šutirao sa oko 20 metara posle odbijene lopte i prekida sa desne strane.

28′ Leva strana Partizana odsečena

Iako desni bek Šarlroa Fali igra vrlo ofanzivno, crno-beli to ne koriste. Filipa Stevanovića uopšte nema u igri, dok Asano na drugom krilu ne može ništa konkretno da uradi do sada. Prošlo je skoro pola sata, Partizan bez prave prilike i gubi 1:0 od lidera belgijskog prvenstva.

21′ Vitas probao glavom

Probao je Partizan da zapreti iz prekida, na korner sa desne strane šutirao je Vitas glavom iznad prečke.

19′ Bledi crno-beli

Ništa konkretno nismo videli od izabranika Aleksandra Stanojevića, nema šansi, slabo i prilaze konkretno golu Šarlroa… Pred njima je već sada težak zadatak.

12′ Partizan tražio penal!

Pao je Asano u kaznenom prostoru domaćeg tima, ali sudija Maden nije pokazao na belu tačku.

10′ VODI ŠARLROA!

Potpuna konfuzija u odbrani Partizana skupo je plaćena! Posle kornera sa desne strane, Stojković je odbranio jedan šut, ali se lopta odbila do kapitena Desoleja koji je pogodio donji levi ugao za 1:0.

8′ Loš centaršut Miljkovića

Moglo je da bude opasnije… Asano je propustio loptu za Miljkovića koji je prilično loše centrirao sa desne strane.

4′ Oprezno na startu

Malo je nedostajalo da se Umar Sadik nađe u šansi, dok je na drugoj strani Fali nešto lošije reagovao posle dobrog centaršuta sa levog krila.

,

Napišite komentar za ovaj članak

spisak dosadašnjih komentara za ovaj članak

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom.
Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.
Spisak dosadašnjih komentara za članak "Partizan izbačen iz Lige Evrope!". 
Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.

Najnoviji oglasi

Izdaje se stan kod hotela “Morava” u Čačku

Izdajem stan stan u kvalitetnoj novogradnji kog hotela Morava u Čačku. Stan je kompletno namešten, površine 35 m2. Informacije možete dobiti na: 064/ 148 03 77 064 /510 78 33

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

Za sve naše klijente odobravamo posebne mesečne popuste i akcije kao i stalne popuste za penzionere, lica sa troje i više dece kao i za nezaposlena lica, popust 28%.

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

U našim poslovnicama u Bavaria centar Preljina i Bavaria Team Čačak, Vašu registraciju mozete platiti na više mesečnih rata putem čekova gradjana, putem administrativne zabrane.

JKP „Vodovod“ Čačak – OBAVEŠTENJE

JKP „VODOVOD“ Čačak

Počelo prijavljivanje  za rehabilitaciju  u banjama

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje  raspisao je oglas za upućivanje penzionera  na rehabilitaciju za 2024. godinu, a pravo da konkurišu za desetodnevni besplatni  boravak  u banjama i  lečilištima  u  Srbiji  imaju korisnici čija penzija iznosi do 39.850 dinara i imaju prebivalište u Srbiji.

Kliknite ovde za sve oglase

pročitaj još sličnih vesti

Odbojkašice OŠ,, Sveti Sava”  šampionke Srbije

Gradonačelnik Čačka Milun  Todorović sa saradnicima upriličio je prijem za  ženski odbojkaški tim Osnovne škole ,, Sveti Sava”,  šampionke Srbije na 12. Olimpijskim sportskim igrama.

U okviru 26. kola Admiralbet Košarkaške lige Srbije Čačak 94 Kvantoks dočekuje novosadsku Vojvodinu. 

U narednih 10 dana Čačak 94 odigraće 4 utakmice. Prva tri protivnika zauzimaju prva tri mesta na tabeli KLS. Već u sredu je na rasporedu utakmica protiv prvoplasirane Vojvodine iz Novog Sada. 

ODBOJKAŠICE JEDINSTVA UBEDLJIVO PROTIV TAKOVA

Odbojkašice užičkog Jedinstva su na svom terenu u okviru 20. kola Prve lige Srbije savladale sa 3:0 ekipu Takovo Zvezda Helios iz Gornjeg Milanovca. U narednom kolu Užičanke igraju još jednu utakmicu kod kuće. U goste im dolaze Crno bele. Beograđanke su jedina ekipa koja je Jedinstvo savladala u prvom delu takmičenja.

Užice – Grad atletike

U Smederevu je održan Prolećni kros Centralne Srbije uz učešće takmičara iz svih klubova sa teritorije
Centralne Srbije, po kišovitom, vetrovitom i veoma hladnom vremenu, na kom je Atletski klub
“Smederevo” bio veoma dobar domaćin i organizator.

Odbojkašice Jedinstva dočekuju Takovo

U 20 . kolu Prve lige Srbije Odbojkašice užičkog Jedinstva na svom terenu dočekuju Takovo iz Gornjeg Milanovca. Utakmica se igra u nedelju od 18 h u sportskoj dvorani Veliki park u Užicu.

Kliknite ovde za sve vesti iz sporta

pretraži sajt

Broj pregleda

Brojač
40

Pregleda do sada

Hvala što pratite naš portal.

najnovije vesti

Podelite objavu

Kliknite na znak plus

Podelite vest na društvenim mrežama.

Zapratite nas na fejsbuku

redakcija@infopress.rs

Marketing@infopress.rs

VRATITE SE NA POČETAK STRANE

Impresum  •  Marketing  •  Kontakt informacije  •  Uslovi korišćenja  •  Politika privatnosti  •  Deklaracija o kolačićima  •  Pristup podacima 

2024 © Info Press - Sva prava zadržana. Web design by Real Media Factory

Partizan izbačen iz Lige Evrope!

24/09/2020
Autor:
Info Press
Izvor: Nova S
Foto: Starsport

Partizan neće igrati grupnu fazu Lige Evrope, eliminisan je u 3. kolu kvalifikacija posle poraza od ekipe Šarlroa 2:1 nakon produžetaka (1:1, 1:0).

Biti ili ne biti, i za crno-bele, i za lidera belgijskog prvenstva.

Partizan je morao da slavi na teškom gostovanju kako bi nastavio pohod na grupnu fazu Lige Evrope. Umesto toga – bolan kraj evropske priče.

Mogla je četa Aleksandra Stanojevića do plej-ofa, ali će Šarlroa na megdan poljskom Lehu i crno-belima već krajem septembra ostaju samo domaća takmičenja.

Šarlroa je za 120 minuta na svom terenu imao samo dva šuta u okvir, i oba su završila iza leđa kapitena Vladimira Stojkovića, što govori i o igri domaćeg tima i o kvalitetu utakmice. Partizan je proigrao tek u drugom poluvremenu ulaskom Sejdube Sume, dovoljno samo za produžetke, nedovoljno i za potpuni preokret.

112′ Ušao i Denis Stojković

Četvrtu izmenu pravi Aleksandar Stanojević, osvežava ofanzivu i na terenu je Denis Stojković umesto Asana.

108′ PARTIZAN OPET GUBI!

Majstorija Rezeja iz slobodnjaka, prebacio je živi zid iskosa sa leve strane i od stative poslao loptu iza leđa nemoćnog Stojkovića za 2:1.

105′ KRAJ PRVOG PRODUŽETKA

Šarlroa – Partizan 1:1, i posle dodatnih 15 minuta, čeka nas još najmanje 15. Ako ne bude poznat pobednik, rešiće ga penali.

21.05. VOJVODINA GUBI

Loša vest iz Belgije, Vojvodina gubi 1:0 od Standarda koji je poveo u 47. minutu preko penala Avenatija. Partizan još malo i završava prvi produžetak, i dalje je 1:1.

20.57 Vojvodina odoleva, nula na poluvremenu

Nema pogodaka u Liježu, Vojvodina odoleva i igra 0:0 sa favorizovanim Standardom.

98′ Ulazi Šćekić

Crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić zamenio je Bibrasa Natha.

94′ Miljković sprečio šansu Šarlroa

Popustio je levi bok crno-belih, prošli su domaćini i lopta je došla do Rezeja čiji je udarac izblokirao Miljković – telom.

91′ Ostojić zamenio Vitasa

Na početku prvog produžetka druga izmena u Partizanu, meč je gotov za Uroša Vitasa, na terenu je Bojan Ostojić.

PRODUŽECI Šarlroa – Partizan 1:1 (1:0)

Čeka nas još najmanje pola sata fudbala… Partizan je preko Sume stigao do 1:1 i izborio produžetke u meču za plej-of Lige Evrope.

88′ Odličan Miljković

Sjajno je reagovao desni bek Partizana i pravovremenim uklizavanjem ispred kaznenog prostora sprečio veliku šansu za Šarlroa.

85′ Šanse Partizana idu u nepovrat

Bolji je Partizan! I to mnogo u drugom poluvremenu, ali su prekombinovali Asano i Natho, a u nastavku akcije šutirao je preko prečke.

80′ Zapretili Belgijanci

Posle dužeg vremena šansa i za Šarlroa… Prošli su igrači belgijskog tima preko desne strane odakle je Busi gađao dalji ugao i na sreću crno-belih poslao loptu pored stative.

76′ Sadik jedva igra

Odlično je Suma otvorio kontru za crno-bele, izbacio je Sadika od koga je brži bio golman Penetu, ali je napadač Partizana i pored problema sa levim člankom nastavio meč.

74′ VELIKA ŠANSA ZA SUMU!

Sve se vrti oko Sume u nastavku… Asano je odigrao do Sadika, visoki napadač odložio je loptu do veziste Partizana kome je lopta prešla preko noge iz odlične situacije iskosa sa desne strane.

20.25 Standard – Vojvodina 0:0

Pogled i na drugi meč u Belgiji, posle 25 minuta nema golova u duelu Standarda i Vojvodine u Liježu. Zanimljivo je i da Sarajevo vodi protiv podgoričke Budućnosti 1:0 pogotkom Tatara iz 4. minuta.

66′ Opet Suma

Centralna figura u drugom poluvremenu do sada je Sejduba Suma. Organizator igre Partizana dobio je nekako loptu od Sadika i iz prve šutirao sa oko 25 metara, ali je golman Penetu bio na mestu.

59′ Šanse na obe strane

Mnogo bolji Partizan u nastavku… Natho je nešto jačom loptom probao da izbaci Asana, da bi onda Suma proigrao japanskog fudbalera i malo je nedostajalo da bude opasno po domaći tim. Šarlroa je takođe zapretila, ali je Urošević bio na pravom mestu da izblokira pokušaj Golija.

53′ GOOOOL! Partizan izjednačio na 1:1

Suma je strelac! Uneo je živost u igru Partizana i još važnije, doneo je izjednačenje. Asano je nekako prošao po desnoj strani i vratio loptu u sredinu, gde je Suma ostao sam i poslao loptu pod prečku.

50′ Suma izblokiran

Živnula je igra Partizana ulaskom Sume, probio je po levoj strani i šutirao, ali je izblokiran.

46′ Suma počinje drugo poluvreme

Trener Stanojević je u pauzi izvršio prvu izmenu i na terenu je Sejduba Suma umesto Filipa Stevanovića, što znači da Lazar Marković prelazi na krilo.

POLUVREME Šarlroa – Partizan 1:0

Nismo mnogo fudbala videli u prvih 45 minuta, Partizan nije imao pravu šansu, a Šarlroa je posle prekida i gola Desoleja stigao do vođstva.

44′ Sadik zakasnio

Dobra lopta Asana, ne i odlična, ka Sadiku koji je utrčao u kazneni prostor, ali je golman Peneto bio brži na nekih 13-14 metara od svog gola.

38′ Očajan šut Asana

Probao je japanski fudbaler, ali je očajno šutirao sa oko 20 metara posle odbijene lopte i prekida sa desne strane.

28′ Leva strana Partizana odsečena

Iako desni bek Šarlroa Fali igra vrlo ofanzivno, crno-beli to ne koriste. Filipa Stevanovića uopšte nema u igri, dok Asano na drugom krilu ne može ništa konkretno da uradi do sada. Prošlo je skoro pola sata, Partizan bez prave prilike i gubi 1:0 od lidera belgijskog prvenstva.

21′ Vitas probao glavom

Probao je Partizan da zapreti iz prekida, na korner sa desne strane šutirao je Vitas glavom iznad prečke.

19′ Bledi crno-beli

Ništa konkretno nismo videli od izabranika Aleksandra Stanojevića, nema šansi, slabo i prilaze konkretno golu Šarlroa… Pred njima je već sada težak zadatak.

12′ Partizan tražio penal!

Pao je Asano u kaznenom prostoru domaćeg tima, ali sudija Maden nije pokazao na belu tačku.

10′ VODI ŠARLROA!

Potpuna konfuzija u odbrani Partizana skupo je plaćena! Posle kornera sa desne strane, Stojković je odbranio jedan šut, ali se lopta odbila do kapitena Desoleja koji je pogodio donji levi ugao za 1:0.

8′ Loš centaršut Miljkovića

Moglo je da bude opasnije… Asano je propustio loptu za Miljkovića koji je prilično loše centrirao sa desne strane.

4′ Oprezno na startu

Malo je nedostajalo da se Umar Sadik nađe u šansi, dok je na drugoj strani Fali nešto lošije reagovao posle dobrog centaršuta sa levog krila.

Napiši komentar

komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom. Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.
Spisak dosadašnjih komentara za članak "Partizan izbačen iz Lige Evrope!". Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.

Najnoviji oglasi

Izdaje se stan kod hotela “Morava” u Čačku

Izdajem stan stan u kvalitetnoj novogradnji kog hotela Morava u Čačku. Stan je kompletno namešten, površine 35 m2. Informacije možete dobiti na: 064/ 148 03 77 064 /510 78 33

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

Za sve naše klijente odobravamo posebne mesečne popuste i akcije kao i stalne popuste za penzionere, lica sa troje i više dece kao i za nezaposlena lica, popust 28%.

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

U našim poslovnicama u Bavaria centar Preljina i Bavaria Team Čačak, Vašu registraciju mozete platiti na više mesečnih rata putem čekova gradjana, putem administrativne zabrane.

Pogledaj sve oglase

Pročitaj slične vesti

Odbojkašice OŠ,, Sveti Sava”  šampionke Srbije

Gradonačelnik Čačka Milun  Todorović sa saradnicima upriličio je prijem za  ženski odbojkaški tim Osnovne škole ,, Sveti Sava”,  šampionke Srbije na 12. Olimpijskim sportskim igrama.

U okviru 26. kola Admiralbet Košarkaške lige Srbije Čačak 94 Kvantoks dočekuje novosadsku Vojvodinu. 

U narednih 10 dana Čačak 94 odigraće 4 utakmice. Prva tri protivnika zauzimaju prva tri mesta na tabeli KLS. Već u sredu je na rasporedu utakmica protiv prvoplasirane Vojvodine iz Novog Sada. 

ODBOJKAŠICE JEDINSTVA UBEDLJIVO PROTIV TAKOVA

Odbojkašice užičkog Jedinstva su na svom terenu u okviru 20. kola Prve lige Srbije savladale sa 3:0 ekipu Takovo Zvezda Helios iz Gornjeg Milanovca. U narednom kolu Užičanke igraju još jednu utakmicu kod kuće. U goste im dolaze Crno bele. Beograđanke su jedina ekipa koja je Jedinstvo savladala u prvom delu takmičenja.

Pogledaj sve vesti

pretraži sajt

Zapratite nas na fejsbuku

redakcija@infopress.rs

Marketing@infopress.rs

VRATITE SE NA POČETAK STRANE
angle-double-up