Grupa građana “ISTINA I ČAST” Čačak u službi istine i časti

Grupa građana “ISTINA I ČAST” Čačak u službi istine i časti

30/05/2024

Autor: 

Info Press

Izvor: InfoPress

Foto: GG ISTINA I ČAST

Ivan Ćalović, sa svim svojim saradnicima, odboricima i članovima, pažljivo je čitao, slušao i gledao sve što je do sada javno objavljeno tokom kampanje političkih aktera koji su odlučili da učestvuju na predstojećim lokalnim izborima.

U skladu sa sinonimom naše liste-”ISTINA I ČAST”, ovom prilikom ćemo se potruditi da upravo istine radi, podsetimo naše građane pre svega, a i kolege opozicione političare kojima smo mi tema u negativnom kontekstu, ko smo i od kada postojimo.

Naše udruženje građana postoji više od 5 godine,( dakle ne 10 dana pre ovih izbora), Svih ovih godina smo sprovodili sve naše planirane aktivnosti koje se tiču predstavljanja političke platforme građanima, te registrovanja naših članova i simpatizera.(viber grupa je formirana 12.06.2019 godine).
Ponosni smo na činjenicu da sa vremenom postoji stalni trend rasta u broju članova i građana koji naše udruženje podržava. U isto vreme perecepiramo i prepoznajemo provleme sa kojima se na lokalnom i Republičkom nivou susreću sugrađani, tražimo i nudimo rešenja . Zbog toga učestvujemo na ovim izborima.
Sve vreme od nastajanja udruženja smo isključivo opoziciono aktivni, Ivan Ćalović lično sa velikim brojem članova je podržao sve akcije u prikupljanju potpisa za opozicione liste koje su se na izborima aktivirale u periodu kada mi to nismo želeli, a poslednji put i za decembarske izbore 2023 godine. ( to odlično znaju i nosioci lista koji sada učestvuju na lokalnim izborima).
Više puta smo jasno istakli da je naš cilj promena lokalne vlasti koja ne radi u najboljem interesu sugrađana i na kraju smo pred ove izbore i potpisali i overili kod notara izjavu, da nećemo ni pod kojim uslovima biti sa nosiocima aktuelne vlasti.
Nosilac naše izborne liste, kao i najveći broj odbornika su zaposleni i ostvareni ljudi, širokog spekra obrazovanja i znanja (pravnici,ekonomisti, inženjeri, veterinari, agronomi, majstori, radnici i poljoprivrednici), ne ulaze u politiku da bi zaposlili sebe, ili skućili člana porodice, ili da bi preko Grada dobili neki unosan posao. Oni su se angažovali U POLITIČKOM DELOVANjU DA BI promenili političku klimu nepotizma i nejednakosti, a ZA DOBROBIT SVIH GRAĐANA.


Ne prihvatamo kritike da smo onemogućili formiranje jedinstvene opozicione liste, jer imamo pravo kao i sve druge kolege da odedimo način političkog delovanja, te da procenimo šta je optimalno dobro za građane zbog koji valjda svi učestvujemo u političkom nadmetanju.
Smatrali smo da je dobro da za naš Grad, da svi opoziciono nastrojeni politički akteri, koji iskreno nameravaju da obore trenutnu lokalnu vlast u rukama SNS-a, pokažu pred biračima svoju individualnu snagu i formiraju svoje liste koje se lako prepoznaju i imenom i prezimenom, pa da se nakon toga udružimo oko istog cilja i građanima pokažemo jedinstvo na izborima.
Na radnim sastancima koji su nakon objavljivanja svih izbornih lista održani sa predstavnicima opozicije u više navrata, naše ”GRUPA GRAĐANA IVAN V. ĆALOVIĆ ISTINA I ČAST” je jasno predložila tu nameru i ostala je gotovo usamljena u realizaciji tog cilja( samo su Dveri jasno rekle da su saglasne), a predlog na kraju prećutno nije podržan.
Tačnije, ostale opozicione liste na izborima u Čačku nisu prihvatile naš predlog koji se ticao jedinstvenog nastupa opozicije na izborima. Prvi korak je bio zajedničko POTPISANO saopštenje medijima i građanima da se sve opozicione liste obavežu na formiranje nove vlasti nakon pobede na lokalnim izborima.Drugi korak je zajednička konferencija za medije svih nosilaca izbornih lista na istu temu. TREĆI I PO NAMA NAJVAŽNIJI KORAK, je bilo zakazivanje i održavanje ZAJEDNIČKOG MITINGA svih OPOZICIONIH LISTA, TE FINALNO POKAZIVANjE JEDINSTVA I ODLUČNOSTI ZA PROMENU VLASTI PRED GRAĐANIM, odnosno PREDSTAVLjANjA kandidata za odbornike koji će tu vlast posle izbora i formirati, sve sa ciljem dodatnog animiranja sugrađana da postoji jedinstvo kvalitetne alternative za postojeću nenarodnu vlast.
Ovaj naš predlog ZA JEDINSTVENO DELOVANjE REGISTROVANIH OPOZICIONIH LISTA DO ODRŽAVANjA IZBORA, A POSEBNO POSLE REZULTATA ISTIH kao što rekosmo, nije prihvaćen, a zašto je to tako, glasači i mediji moraju pitati naše kolege (koji u svojim kampanjama aktivno napadaju i dovode u pitanje naše opoziciono političko delovanje.).
I PORED SVEGA, NAŠA GRUPA, SADA NEĆE NEODGOVORNO I BEZ DOKAZA ISTUPITI SA TVRDNjAMA DA JE NEKO OD POSTOJEĆE OPOZICIJE LAŽAN, DA JE “KUKAVIČIJE JAJE”, KOJE SE GRAĐANIMA PODMEĆE.
Dragi naši sugrađani, MI ČVRSTO VERUJEMO DA JE ČAČAK SPREMAN ZA POBEDU I PROMENU VLASTI I DA ĆE NAKON PREBROJAVANjA GLASOVA, OPOZICIJA U ČAČKU ODNETI POBEDU, SIGURNI SMO DA SE AKTUELNA VLAST SA SVOJOM KOALICIJOM VIŠE NE PITA ZA REZULTAT.


Uvaženi građani, upravo se VI pitate za VAŠ bolji i kvalitetniji život u našem Čačku, jer VI imate ispred sebe izbor, imate šest opozicionih lista, glasajte po savesti i uverenju da niko od nas neće izneveriti VAŠ glas, ali dobro zapamtite imena svih lista i njenih nosilaca, imena svih odbornika, koji sutra treba da zastupaju vaše interese za vašu dobrobit, znate gde su nam stranačke prostorije, gde živimo i NEMOJTE DOPUSTITI DA BILO KO OD NAS IZNEVERI VAŠ GLAS. Ukoliko bilo ko od nas sutra “promeni opozicionu ploču”, nemojte sedeti skrštenih ruku, pokažite građansku neposlušnost, jer su upravo vaše ruke i vaš glas omogućili nama da se vlast promeni i vi ne smete biti prevareni.
Ovu političku poruku svesno ističemo sugrađanima, jer su brojni primeri izneverene volje građana, a to se mora promeniti i naša lista vas neće izneveriti. ZBOG TOGA JE reč “ČAST”, SINONIM ZA NAŠU LISTU.

Mi se ovim sapštenjem posebno obraćamo građanima koji su od strane vlasti ucenjeni radnim mestom, bilo u javnom sektoru, ili kod poslodavaca krupnog kapitala bliskih vlasti, te im poručujemo da nađu način i smognu snagu da doprinesu POBEDI morala, istine i časti.
Posle pobede, naše udruženje i naša izborna lista,posvetiće se rešavanju problema svakom ko teško živi pod ovom vlašću, imamo spremne projekte za poboljšanje uslova za ratne veterane, za obespravljene radnike i poljoprivrednike, za učenike, za prosvetne radnike, za penzionere, za samohrane majke, za sve ostale pojedince ili grupe koji su zbog nemara, zbog nedomaćinskog poslovanja i ostalih nebrojenih primera lošeg rukovođenja i upravljanja ljudima i materijalnim resursima došli u nezavidan položaj.

Poštovani sugrađani, promena je blizu ! Izađite masovno na izbore, odvojite trideset minuta svog vremena za naredne četiri godine svog života.

2. juna 2024. – Zaokružite broj 2!

2. juna 2021. – Izaberite sebe!

S poštovanjem

 Grupa građana

 Ivan V. Ćalović “ISTINA I ČAST”

, ,

Napišite komentar za ovaj članak

spisak dosadašnjih komentara za ovaj članak

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom.
Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.
Spisak dosadašnjih komentara za članak "Grupa građana “ISTINA I ČAST” Čačak u službi istine i časti". 
Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.

Najnoviji oglasi

Izdaje se stan kod hotela “Morava” u Čačku

Izdajem stan stan u kvalitetnoj novogradnji kog hotela Morava u Čačku. Stan je kompletno namešten, površine 35 m2. Informacije možete dobiti na: 064/ 148 03 77 064 /510 78 33

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

Za sve naše klijente odobravamo posebne mesečne popuste i akcije kao i stalne popuste za penzionere, lica sa troje i više dece kao i za nezaposlena lica, popust 28%.

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

U našim poslovnicama u Bavaria centar Preljina i Bavaria Team Čačak, Vašu registraciju mozete platiti na više mesečnih rata putem čekova gradjana, putem administrativne zabrane.

JKP „Vodovod“ Čačak – OBAVEŠTENJE

JKP „VODOVOD“ Čačak

Počelo prijavljivanje  za rehabilitaciju  u banjama

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje  raspisao je oglas za upućivanje penzionera  na rehabilitaciju za 2024. godinu, a pravo da konkurišu za desetodnevni besplatni  boravak  u banjama i  lečilištima  u  Srbiji  imaju korisnici čija penzija iznosi do 39.850 dinara i imaju prebivalište u Srbiji.

Kliknite ovde za sve oglase

pročitaj još sličnih vesti

Opozicija Čačka: Izbori su  pokradeni, moramo braniti izbornu volju građana! Todorović: Ko gubi ima pravo da se ljuti

Predstavnici opozicionih  listi  koje su nastupile na lokalnim izborima u Čačku na danas održanoj konferenciji za novinare u zgradi Gradske uprave ponovili su  da vlast nije pobedila na izborima I da su u Čačku izbori pokradeni. 

U Čačku održana 86. sednica Gradskog veća

Na danas održanoj sednici Gradskog veća u Čačku utvrđen je predlog programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za grad Čačak za tekuću godinu. Većnici su razmatrali i o uslovima… […]

Koalicija “Svi za Čačak ” – DA SE PRIZNA POBEDA OPOZICIJE ILI DA SE PONOVE IZBORI

Na danas odrzanoj konfenciji za novinare koalicije “Svi za Čačak” iznete sz  tvrdnju da je u Čačku pobedila opozicija I da se od javnosti pokusavaju sakriti dokazi o izbornoj krađi koja u potpunosti… […]

SAOPŠTENJE KOALICIJE “SVI ZA ČAČAK”

Pozivamo građane da prate dešavanja u GIK-u sledećih par dana i postupke vlasti, da nam
pomognu da svi zajedno sačuvamo izbornu volju i duh slobode Čačka.

Ko je pobedio na izborima u Čačku ? Pobedu proglasile I vlas I opozicija

Predstavnica GG “Ivan Ćalović – Istina i čast” Nataša Velkovski  je naglasila da je bilo brojnih nepravilnosti.Među nevažećim listićima pronašli smo veliki broj koji su bili važeći a tu je najviše oštećena opozicija.

Kliknite ovde za sve vesti iz politike

pretraži sajt

Broj pregleda

Brojač
28

Pregleda do sada

Hvala što pratite naš portal.

najnovije vesti

Podelite objavu

Kliknite na znak plus

Podelite vest na društvenim mrežama.

Zapratite nas na fejsbuku

VRATITE SE NA POČETAK STRANE

Impresum  •  Marketing  •  Kontakt informacije  •  Uslovi korišćenja  •  Politika privatnosti  •  Deklaracija o kolačićima  •  Pristup podacima 

2024 © Info Press - Sva prava zadržana. Web design by Real Media Factory

Grupa građana “ISTINA I ČAST” Čačak u službi istine i časti

30/05/2024
Autor:
Info Press
Izvor: InfoPress
Foto: GG ISTINA I ČAST

Ivan Ćalović, sa svim svojim saradnicima, odboricima i članovima, pažljivo je čitao, slušao i gledao sve što je do sada javno objavljeno tokom kampanje političkih aktera koji su odlučili da učestvuju na predstojećim lokalnim izborima.

U skladu sa sinonimom naše liste-”ISTINA I ČAST”, ovom prilikom ćemo se potruditi da upravo istine radi, podsetimo naše građane pre svega, a i kolege opozicione političare kojima smo mi tema u negativnom kontekstu, ko smo i od kada postojimo.

Naše udruženje građana postoji više od 5 godine,( dakle ne 10 dana pre ovih izbora), Svih ovih godina smo sprovodili sve naše planirane aktivnosti koje se tiču predstavljanja političke platforme građanima, te registrovanja naših članova i simpatizera.(viber grupa je formirana 12.06.2019 godine).
Ponosni smo na činjenicu da sa vremenom postoji stalni trend rasta u broju članova i građana koji naše udruženje podržava. U isto vreme perecepiramo i prepoznajemo provleme sa kojima se na lokalnom i Republičkom nivou susreću sugrađani, tražimo i nudimo rešenja . Zbog toga učestvujemo na ovim izborima.
Sve vreme od nastajanja udruženja smo isključivo opoziciono aktivni, Ivan Ćalović lično sa velikim brojem članova je podržao sve akcije u prikupljanju potpisa za opozicione liste koje su se na izborima aktivirale u periodu kada mi to nismo želeli, a poslednji put i za decembarske izbore 2023 godine. ( to odlično znaju i nosioci lista koji sada učestvuju na lokalnim izborima).
Više puta smo jasno istakli da je naš cilj promena lokalne vlasti koja ne radi u najboljem interesu sugrađana i na kraju smo pred ove izbore i potpisali i overili kod notara izjavu, da nećemo ni pod kojim uslovima biti sa nosiocima aktuelne vlasti.
Nosilac naše izborne liste, kao i najveći broj odbornika su zaposleni i ostvareni ljudi, širokog spekra obrazovanja i znanja (pravnici,ekonomisti, inženjeri, veterinari, agronomi, majstori, radnici i poljoprivrednici), ne ulaze u politiku da bi zaposlili sebe, ili skućili člana porodice, ili da bi preko Grada dobili neki unosan posao. Oni su se angažovali U POLITIČKOM DELOVANjU DA BI promenili političku klimu nepotizma i nejednakosti, a ZA DOBROBIT SVIH GRAĐANA.


Ne prihvatamo kritike da smo onemogućili formiranje jedinstvene opozicione liste, jer imamo pravo kao i sve druge kolege da odedimo način političkog delovanja, te da procenimo šta je optimalno dobro za građane zbog koji valjda svi učestvujemo u političkom nadmetanju.
Smatrali smo da je dobro da za naš Grad, da svi opoziciono nastrojeni politički akteri, koji iskreno nameravaju da obore trenutnu lokalnu vlast u rukama SNS-a, pokažu pred biračima svoju individualnu snagu i formiraju svoje liste koje se lako prepoznaju i imenom i prezimenom, pa da se nakon toga udružimo oko istog cilja i građanima pokažemo jedinstvo na izborima.
Na radnim sastancima koji su nakon objavljivanja svih izbornih lista održani sa predstavnicima opozicije u više navrata, naše ”GRUPA GRAĐANA IVAN V. ĆALOVIĆ ISTINA I ČAST” je jasno predložila tu nameru i ostala je gotovo usamljena u realizaciji tog cilja( samo su Dveri jasno rekle da su saglasne), a predlog na kraju prećutno nije podržan.
Tačnije, ostale opozicione liste na izborima u Čačku nisu prihvatile naš predlog koji se ticao jedinstvenog nastupa opozicije na izborima. Prvi korak je bio zajedničko POTPISANO saopštenje medijima i građanima da se sve opozicione liste obavežu na formiranje nove vlasti nakon pobede na lokalnim izborima.Drugi korak je zajednička konferencija za medije svih nosilaca izbornih lista na istu temu. TREĆI I PO NAMA NAJVAŽNIJI KORAK, je bilo zakazivanje i održavanje ZAJEDNIČKOG MITINGA svih OPOZICIONIH LISTA, TE FINALNO POKAZIVANjE JEDINSTVA I ODLUČNOSTI ZA PROMENU VLASTI PRED GRAĐANIM, odnosno PREDSTAVLjANjA kandidata za odbornike koji će tu vlast posle izbora i formirati, sve sa ciljem dodatnog animiranja sugrađana da postoji jedinstvo kvalitetne alternative za postojeću nenarodnu vlast.
Ovaj naš predlog ZA JEDINSTVENO DELOVANjE REGISTROVANIH OPOZICIONIH LISTA DO ODRŽAVANjA IZBORA, A POSEBNO POSLE REZULTATA ISTIH kao što rekosmo, nije prihvaćen, a zašto je to tako, glasači i mediji moraju pitati naše kolege (koji u svojim kampanjama aktivno napadaju i dovode u pitanje naše opoziciono političko delovanje.).
I PORED SVEGA, NAŠA GRUPA, SADA NEĆE NEODGOVORNO I BEZ DOKAZA ISTUPITI SA TVRDNjAMA DA JE NEKO OD POSTOJEĆE OPOZICIJE LAŽAN, DA JE “KUKAVIČIJE JAJE”, KOJE SE GRAĐANIMA PODMEĆE.
Dragi naši sugrađani, MI ČVRSTO VERUJEMO DA JE ČAČAK SPREMAN ZA POBEDU I PROMENU VLASTI I DA ĆE NAKON PREBROJAVANjA GLASOVA, OPOZICIJA U ČAČKU ODNETI POBEDU, SIGURNI SMO DA SE AKTUELNA VLAST SA SVOJOM KOALICIJOM VIŠE NE PITA ZA REZULTAT.


Uvaženi građani, upravo se VI pitate za VAŠ bolji i kvalitetniji život u našem Čačku, jer VI imate ispred sebe izbor, imate šest opozicionih lista, glasajte po savesti i uverenju da niko od nas neće izneveriti VAŠ glas, ali dobro zapamtite imena svih lista i njenih nosilaca, imena svih odbornika, koji sutra treba da zastupaju vaše interese za vašu dobrobit, znate gde su nam stranačke prostorije, gde živimo i NEMOJTE DOPUSTITI DA BILO KO OD NAS IZNEVERI VAŠ GLAS. Ukoliko bilo ko od nas sutra “promeni opozicionu ploču”, nemojte sedeti skrštenih ruku, pokažite građansku neposlušnost, jer su upravo vaše ruke i vaš glas omogućili nama da se vlast promeni i vi ne smete biti prevareni.
Ovu političku poruku svesno ističemo sugrađanima, jer su brojni primeri izneverene volje građana, a to se mora promeniti i naša lista vas neće izneveriti. ZBOG TOGA JE reč “ČAST”, SINONIM ZA NAŠU LISTU.

Mi se ovim sapštenjem posebno obraćamo građanima koji su od strane vlasti ucenjeni radnim mestom, bilo u javnom sektoru, ili kod poslodavaca krupnog kapitala bliskih vlasti, te im poručujemo da nađu način i smognu snagu da doprinesu POBEDI morala, istine i časti.
Posle pobede, naše udruženje i naša izborna lista,posvetiće se rešavanju problema svakom ko teško živi pod ovom vlašću, imamo spremne projekte za poboljšanje uslova za ratne veterane, za obespravljene radnike i poljoprivrednike, za učenike, za prosvetne radnike, za penzionere, za samohrane majke, za sve ostale pojedince ili grupe koji su zbog nemara, zbog nedomaćinskog poslovanja i ostalih nebrojenih primera lošeg rukovođenja i upravljanja ljudima i materijalnim resursima došli u nezavidan položaj.

Poštovani sugrađani, promena je blizu ! Izađite masovno na izbore, odvojite trideset minuta svog vremena za naredne četiri godine svog života.

2. juna 2024. – Zaokružite broj 2!

2. juna 2021. – Izaberite sebe!

S poštovanjem

 Grupa građana

 Ivan V. Ćalović “ISTINA I ČAST”

Napiši komentar

komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom. Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.
Spisak dosadašnjih komentara za članak "Grupa građana “ISTINA I ČAST” Čačak u službi istine i časti". Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.

Najnoviji oglasi

Izdaje se stan kod hotela “Morava” u Čačku

Izdajem stan stan u kvalitetnoj novogradnji kog hotela Morava u Čačku. Stan je kompletno namešten, površine 35 m2. Informacije možete dobiti na: 064/ 148 03 77 064 /510 78 33

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

Za sve naše klijente odobravamo posebne mesečne popuste i akcije kao i stalne popuste za penzionere, lica sa troje i više dece kao i za nezaposlena lica, popust 28%.

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

U našim poslovnicama u Bavaria centar Preljina i Bavaria Team Čačak, Vašu registraciju mozete platiti na više mesečnih rata putem čekova gradjana, putem administrativne zabrane.

Pogledaj sve oglase

Pročitaj slične vesti

Opozicija Čačka: Izbori su  pokradeni, moramo braniti izbornu volju građana! Todorović: Ko gubi ima pravo da se ljuti

Predstavnici opozicionih  listi  koje su nastupile na lokalnim izborima u Čačku na danas održanoj konferenciji za novinare u zgradi Gradske uprave ponovili su  da vlast nije pobedila na izborima I da su u Čačku izbori pokradeni. 

U Čačku održana 86. sednica Gradskog veća

Na danas održanoj sednici Gradskog veća u Čačku utvrđen je predlog programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za grad Čačak za tekuću godinu. Većnici su razmatrali i o uslovima… […]

Koalicija “Svi za Čačak ” – DA SE PRIZNA POBEDA OPOZICIJE ILI DA SE PONOVE IZBORI

Na danas odrzanoj konfenciji za novinare koalicije “Svi za Čačak” iznete sz  tvrdnju da je u Čačku pobedila opozicija I da se od javnosti pokusavaju sakriti dokazi o izbornoj krađi koja u potpunosti… […]

Pogledaj sve vesti

pretraži sajt

Zapratite nas na fejsbuku

redakcija@infopress.rs

Marketing@infopress.rs

VRATITE SE NA POČETAK STRANE
angle-double-up