Nadaleko poznata užička pekara Sreten Gudruć osnovana je 1949 godine. Od tada pa do danas, preduzeće je prolazilo kroz razne transformacije, menjalo vlasničku strukturu, ali kvalitetom svojih proizvoda odolevalo vremenu. I dalje je lider pekarske proizovodnje, i to ne samo u Zlatiborskom okrugu. Povodom 16. oktobra Svetskog dana hleba, ovo preduzeće posetili su učenici OŠ Slobodan Sekuć.
Kompanija Sreten Gudurić uspešno posluje na našem tržištu već dugih 75 godina. Trenutno imaju 144 zaposlena radnika, odakle hlebom snabdevaju čitavu Zapadnu Srbiju. Mogu se podičiti kao i uvek da imaju bogat i raznovstan asortiman proizvoda
-Frima Sreten Gudruić proizvodi osnovne vrste hleba, specijalne vrste, rezane hlebove, peciva, kore, bureke, imamo i jedan deo zaleđenog programa, snabdevamo vrtiće, bolnice, dečje ustanove … . navodi Nenad Novaković zamenik generalnog direktora PP Sreten Gudruć a.d.
Iako vlada mišljenje da pekari rade samo noću. Zapravo oni rade i danju i noću. Pekari moraju imati dobro razvijen osećaj za miris i ukus, i pre svega moraju biti spretni. Jedan od njih je i Tomo Delić, koji iza sebe ima 25 godina iskustva u pravljenju bureka_
-Jeste pomalo težak pekarski posao, ali kada nešto volite onda vam je sve lako i lepo. Prvi bureke sa mesom, sirom, krompirom, pečurke, sve ono standardno što mi buregdžije pravimo –
Počev od 2005. godine 16. oktobar se svake godine obeležava kao Svetski dan hleba. Uspostavilo ga je Udruženje pekara i poslastičara u Nemačkoj. U skladu sa tim učenici OŠ Slobodan Sekući posetili su PP Sreten Gudrić i edukovali se o procesu proizvodnje hleba od njive do trpeze.
PP Sreten Gudrurić dnevno proizvodi više od 25.000 vekni hleba. Za proizvodnju hleba i pecica u pogonima ove kompanije dnevno se troši 10 tona brašna.
Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom. Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.
Spisak dosadašnjih komentara za članak "Sreten Gudurić pekara sa tradicijom". Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.
Izdajem radionicu za mehaničarske usluge sa 4 dizalice u užem centru grada. Izdajem radionicu za limarsko- farbarske usluge sa komorom u užem centru grada. Informacije možete dobiti na: 062/162 1111
Izdajem stan stan u kvalitetnoj novogradnji kog hotela Morava u Čačku. Stan je kompletno namešten, površine 35 m2. Informacije možete dobiti na: 064/ 148 03 77 064 /510 78 33
Za sve naše klijente odobravamo posebne mesečne popuste i akcije kao i stalne popuste za penzionere, lica sa troje i više dece kao i za nezaposlena lica, popust 28%.
U našim poslovnicama u Bavaria centar Preljina i Bavaria Team Čačak, Vašu registraciju mozete platiti na više mesečnih rata putem čekova gradjana, putem administrativne zabrane.
Turistička organizacija Zlatibor planira da napravi zimsku pauzu u radu kampa koristiti za promotivne aktivnosti i učešće na specijalizovanim događajima sajmovi
Spoljno trgovinska razmena privrede Moravičkog okruga u prvih 8 meseci godine nešto je manja nego u istom periodu prošle godine. Izvoz je iznosi 459 miliona evra I manji za 6,8 odsto, a uvoz… […]
Nadaleko poznata užička pekara Sreten Gudruć osnovana je 1949 godine. Od tada pa do danas, preduzeće je prolazilo kroz razne transformacije, menjalo vlasničku strukturu, ali kvalitetom svojih proizvoda odolevalo vremenu. I dalje je lider pekarske proizovodnje, i to ne samo u Zlatiborskom okrugu. Povodom 16. oktobra Svetskog dana hleba, ovo preduzeće posetili su učenici OŠ Slobodan Sekuć.
Kompanija Sreten Gudurić uspešno posluje na našem tržištu već dugih 75 godina. Trenutno imaju 144 zaposlena radnika, odakle hlebom snabdevaju čitavu Zapadnu Srbiju. Mogu se podičiti kao i uvek da imaju bogat i raznovstan asortiman proizvoda
-Frima Sreten Gudruić proizvodi osnovne vrste hleba, specijalne vrste, rezane hlebove, peciva, kore, bureke, imamo i jedan deo zaleđenog programa, snabdevamo vrtiće, bolnice, dečje ustanove … . navodi Nenad Novaković zamenik generalnog direktora PP Sreten Gudruć a.d.
Iako vlada mišljenje da pekari rade samo noću. Zapravo oni rade i danju i noću. Pekari moraju imati dobro razvijen osećaj za miris i ukus, i pre svega moraju biti spretni. Jedan od njih je i Tomo Delić, koji iza sebe ima 25 godina iskustva u pravljenju bureka_
-Jeste pomalo težak pekarski posao, ali kada nešto volite onda vam je sve lako i lepo. Prvi bureke sa mesom, sirom, krompirom, pečurke, sve ono standardno što mi buregdžije pravimo –
Počev od 2005. godine 16. oktobar se svake godine obeležava kao Svetski dan hleba. Uspostavilo ga je Udruženje pekara i poslastičara u Nemačkoj. U skladu sa tim učenici OŠ Slobodan Sekući posetili su PP Sreten Gudrić i edukovali se o procesu proizvodnje hleba od njive do trpeze.
PP Sreten Gudrurić dnevno proizvodi više od 25.000 vekni hleba. Za proizvodnju hleba i pecica u pogonima ove kompanije dnevno se troši 10 tona brašna.
Napiši komentar
komentari
Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom. Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.
Spisak dosadašnjih komentara za članak "Sreten Gudurić pekara sa tradicijom". Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.
Izdajem radionicu za mehaničarske usluge sa 4 dizalice u užem centru grada. Izdajem radionicu za limarsko- farbarske usluge sa komorom u užem centru grada. Informacije možete dobiti na: 062/162 1111
Izdajem stan stan u kvalitetnoj novogradnji kog hotela Morava u Čačku. Stan je kompletno namešten, površine 35 m2. Informacije možete dobiti na: 064/ 148 03 77 064 /510 78 33
Turistička organizacija Zlatibor planira da napravi zimsku pauzu u radu kampa koristiti za promotivne aktivnosti i učešće na specijalizovanim događajima sajmovi
Ovaj web sajt koristi kolačiće kako bi izvršavao određene funkcionalnosti, te radi analize poseta i prilagođavanja sadržaja. Načini prikupljanja, obrade i upravljanja ličnim podacima, definisani su dokumentom Politika privatnosti.
Obavezni kolačići
Obavezni kolačići su oni koji omogućavaju neometan rad sajta. Drugačije se nazivaju i funkcionalnim kolačićima. Njihovim isključivanjem ispravan rad ovog sajta ne bi bio moguć, te se oni nalaze u ovoj kategoriji obaveznih.
Ukoliko isključite ove kolačiće, nećemo biti u mogućnosti da zapamtimo vaša podešavanja privatnosti i obaveštenje o kolačićima biće iznova učitano na svakoj stranici koju posetite.
Analitički i marketinški kolačići
Ovi kolačići nam omogućavaju da prikupimo podatke o načinima korišćenja sajta i dalje unapređujemo sajt, kako bismo mogli da pružimo korisne i kvalitetne informacije, te pozitivna i personalizovana korisnička iskustva.
Molimo vas odobrite obavezne kolačiće kako bismo mogli da upamtimo vaša podešavanja.