,


Tročlano veće sudiće Novaku, suđenje zakazano za subotu uveče

Tročlano veće sudiće Novaku, suđenje zakazano za subotu uveče

15/01/2022

Autor: 

Info Press

Izvor: RTS

Foto: N1 Info

Novak Đoković je odradio preliminarno saslušanje pred Saveznim sudom Australije, na kojem je doneta odluka da će suđenje biti održano u subotu od 23.30 po srednjeevropskom vremenu. Sva dešavanja u Australiji pratite na našem portalu.

“Mislim da u ovom trenutku ne možemo da ne budemo subjektivni iz više razloga, prvo što se radi o najboljem sportisti sveta, subjektivno mogu da kažem najboljem svih vremena, a pritom se radi o našem državljaninu. Šta god da je Novak uradio, da li je pogrešio ili nije, nije način da se neko ophodi prema bilo kom građaninu ove planete na način na koji su se u ovih 10 dana ophodili prema njemu”, rekao je Udovičić Tanjugu.

Od početka cele sage, postoji mnogo kontradikcija, nekih nerazumnih odluka australijskih vlasti, rekao je ministar sporta.

“Sudstvo i pravo pokazuju da su iznad političkih interesa i drago mi je da je Novak pobedio i u toj utakmici. Ostaje da se vidi konačna odluka u 23.30 po našem vremenu. Iskreno se nadam da će opet pravda i pravo biti na strani Novaka, da će uz svo psihičko maltretiranje, kao najbolji sportista sveta imati mogućnost da smogne snage i dokaže svoj kvalitet na terenima Australije”, rekao je Udovičić. 

Japanska teniserka Naomi Osaka izjavila je da njeno mišljenje u vezi sa slučajem Novaka Đokovića nije važno, ali da je cela sitaucija tužna.

“Iskreno, mislim da moje reči nisu važne, čak iako govorim ono što mislim. Videla sam ljude koji stave sebe na jednu stranu, a druge kako biraju drugu. Jedno mišljenje neće promeniti ništa, prouzrokovaće samo dalje kontroverze. Mislim da je ovo nesrećna situacija”, rekla je Osaka na konferenciji za medije u Melburnu i dodala:

“On je sjajan igrač i pomalo je tužno da ga neki pamte na ovaj način. Ali isto tako mislim da to nije do nas igrača, nego na vladi Australije kako će odlučiti o svemu. Znam kako je biti u situaciji gde stalno pričaju o tebi, gde vidiš komentare drugih igrača. To nije baš najajlepši osećaj, ali pokušavate da ostanete pozitivni”,

Drugi teniser sveta, Rus, Danil Medvedev govoreći o slučaju Novaka Đokovića na Australijan openu, upitao je šta je pravi razlog za ukidanje vize.

“Želim da kažem povodom te situacije u Australiji da su to njihova pravila. Ali iz onoga što ja znam je to da ako mu je odobreno izuzeće da bude u ovoj zemlji i radi šta želi, onda treba i da igra. Ako izuzeće nije validno ili nešto drugo nije po pravilima, onda svaka zemlja ima pravo da ti zabrani ulazak”, rekao je Medvedev na konferenciji za medije u Melburnu.

“Znam da je ministar rekao ponovo ‘ne’, ali nisam pitao ništa više o tome. Da li je on samo rekao da ne želi da ga pusti li postoji pravni razlog za to? Pretpostavljam da ćemo više znati nakon saslušanja”, dodao je Medvedev.

Advokatski tim najboljeg tenisera sveta Novak Đoković uspeo je da se izbori za tročlano veće na suđenu pred Federalnim sudom Australije, prenose tamošnji mediji.

Kako se navodi, ovo je prva mala pobeda Đokovićevog pravnog tima, pošto će suđenje biti pred tročlanim većem, a njihovu odluku više ne bi mogao da poništi ministar za imigracije Aleks Houk.

Suđenje će voditi vrhovni sudija Džejms Alsop, sudija Entoni Besanko i sudija Dejvid O’Kalahan.

Novak Đoković je po drugi put pritvoren u hotelu Park a na društvenim mrežama su se pojavile fotografije njegovog dovođenja u hotel.

Objavljeno je da je bio u zelenoj trenerci sa maskom i kačketom, a navodi se da je izbegavao fotografisanje, ali su se ipak pojavile fotografije iz unutrašnjosti automobila.

Grupa navijača protestvovala je i skandirala dok je Đoković u vozilu australijske pogranične službe ulazio u garažu hotela u kojem su smeštena još 33 tražioca azila i putnika u karantinu.

Tročlano sudsko veće Saveznog suda u Australiji sudiće u slučaju Novaka Đokovića, prenosi Rojters.

Novakov tim zatražio je da u procesu koji se vodi sudi tročlano sudsko veće. 

Teniski stručnjak Goran Bubanj rekao je za RTS da, ukoliko Novak Đoković dobije sudski spor, njegovo učešće na turniru neće biti nimalo lako zbog svih neprijatnosti koje je prošao u proteklih desetak dana.

Ono što neće moći lako da prevaziđe su psihološka opterećenja – hapšenje po drugi put i smeštaj u hotelu za imigrante, a onda i način ishrane što sve sigurno utiče na njega, ali Bubanj očekuje da će najbolji teniser uspeti sve to da prevaziđe i pruži najbolje u igri.

Novinar Saša Janković javlja sa lica mesta da se ispred Rod Lejver arene održava protest protiv vakcinacije, a okupljeni s vremena na vreme skandiraju i podršku Novaku.

Novak Đoković primećen je kako je dovezen u hotel za imigrante “Park”, gde se nalazio nakon prvog ukidanja vize.

“Novak Đoković je jedan od najboljih igrača u istoriji sporta, bez ikakve sumnje. Ipak, Australijan open je važniji od jednog igrača, bio taj igrač Đoković, Federer ili Nadal. Mislim da će ovogodišnji Australijan open biti dobar sa ili bez Novaka”, izjavio je španski teniser.

Srpski teniser će oko 14 časova po lokalnom vremenu biti prebačen u pritvor na nepoznatoj lokaciji, gde će biti do početka suđenja u nedelju.

Prvo ročište, tj preliminarno saslušanje je završeno. Doneta je odluka da će suđenje srpskom teniseru biti održano u subotu od 23.30 po srednjeevropskom vremenu, kada će se doneti odluka o boravku Novaka Đokovića u Australiji, a samim tim i njegovo učešće na Australijan openu. 

Sudija Dejvid Džon O’Kalahan je rekao da će odluka biti doneta u subotu u 23.30 po srednjeevropskom vremenu, odnosno u nedelju u 09.30 po lokalnom vremenu.

Sudija je saopštio da Đokovićeva odbrana do subote u 12.00 časova po lokalnom vremenu (02.00 po srednjeevropskom) mora da dostavi potrebnu dokumentaciju.

Rok tužioca je subota 22.00 po lokalnom vremenu (14.00 po našem). 

Novakova odbrana zahteva da konačnu odluku donese sudijsko tročlano veće, kako bi se omogućila objektivnost i nepristrasnost. Državni advokat nije pristao na takav zahtev.

Kako prenosi specijalni izveštač RTS-a iz Melburna Saša Janković, u pitanju je čisto proceduralno ročište, uoči završnog ročišta koje je zakazano u subotu uveče po našem vremenu. Očekuje se da sudija O’Kalahan potvrdi prenos slučaja na Savezni sud.

Srpski teniser stigao je u kancelariju svojih advokata, odakle će putem video linka pratiti preliminarno saslušanje kod sudije O’Kalahana.

Gostujući u specijalnoj emisiji na RTS-u, advokat Blažo Nedić rekao je da će Novakovi advokati biti prisutni na saslušanju u Saveznom sudu, ali nemaju pravo da iznose odbranu.

Kako prenose lokalni mediji, Novak Đoković je obavio razgovor sa imigracionim vlastima, posle čega je prebačen u pritvor, gde će sačekati saslušanje pred Saveznim sudom.

Saslušanje će biti održano oko 00.15 časova po srednjeevropskom vremenu. 

“Aleks Hok je priznao da je Đoković nevakcinisan ušao u zemlju uz važeći medicinski izuzetak i da predstavlja mali rizik da širi virus, obzirom da je nedavno preležao koronavirus”, prenosi australijski Ejdž.

Kako se navodi, razlog za eventualnu deportaciju srpskog tenisera je to što bi “tokom dve nedelje mogao da poremeti poredak u državi, jer bi prisustvo osobe koja nije vakcinisana i ne prati kovid protokole, uticalo na negativno raspoloženje prema obaveznoj vakciniaciji”.

– U 22 časa po srednjoevropskom vremenu (08.00 po lokalnom) u kancelariji njegovih advokata saslušava ga imigraciona služba Australije. Od tog trenutka teče mu i imigracioni pritvor koji obezbeđuju dva granična policajca koja će biti u kancelariji.

– Predviđeno je da Novak Đoković bude saslušan i pred Federalnim sudom u noći između petka i subote po našem vremenu (00.15) tj u subotu od 10.15 po lokalnom. Vođenje postupka povereno je sudiji Džonu O’Kalahanu.

– Predviđeno je da u kancelariji advokata bude do 04.00 po srednjeevropskom, odnosno 14 časova po lokalnom vremenu, posle čega imigracioni pritvor nastavlja na za sada nepoznatoj lokaciji.

Pred Saveznim sudom je da donese konačnu odluku o učešću Novaka Đokovića na Australijan openu. Danas mu je opet poništena viza i morao je ponovo pred sud. Konačna odluka prebačena je na višu istancu.

Dan je počeo novim oduzimanjem vize Novaku Đokoviću. Na ovaj potez odlučio se Ministar za imigracije u Federalnoj vladi Aleksa Hoka, koji je tako iskoristio svoje diskreciono pravo.

Sud nije odobrio momentalnu deportaciju, usledila je žalba Novakovog pravnog tima. Potom i saslušanje pred sudijom Kelijem, koji je na kraju odlučio da postupak prebaci u Savezni sud.

Sudija Keli je istakao da je odluku doneo kako bi obezbedio brz preokret i izbegao dodatne žalbe.

“Prebacivanje postupka sa ovog na drugi sud kvalifikovano je uslovom da savezni sud potvrdi nalog koji bih doneo.”, rekao je Keli između ostalog.

Vođenje postupka pred Saveznim sudom povereno je sudiji Dejvidu Džonu O’Kalahanu.

U slučaju da sud odluči u njegovu korist, moći će da nastupa na Australijan openu, ali u slučaju da potvrdi odluku Federalne vlade, Novak će morati da napusti Australiju i preti mu trogodišnja zabrana ulaska u zemlju.

Napišite komentar za ovaj članak

spisak dosadašnjih komentara za ovaj članak

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom.
Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.
Spisak dosadašnjih komentara za članak "Tročlano veće sudiće Novaku, suđenje zakazano za subotu uveče". 
Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.

Najnoviji oglasi

Izdaje se stan kod hotela “Morava” u Čačku

Izdajem stan stan u kvalitetnoj novogradnji kog hotela Morava u Čačku. Stan je kompletno namešten, površine 35 m2. Informacije možete dobiti na: 064/ 148 03 77 064 /510 78 33

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

Za sve naše klijente odobravamo posebne mesečne popuste i akcije kao i stalne popuste za penzionere, lica sa troje i više dece kao i za nezaposlena lica, popust 28%.

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

U našim poslovnicama u Bavaria centar Preljina i Bavaria Team Čačak, Vašu registraciju mozete platiti na više mesečnih rata putem čekova gradjana, putem administrativne zabrane.

JKP „Vodovod“ Čačak – OBAVEŠTENJE

JKP „VODOVOD“ Čačak

Počelo prijavljivanje  za rehabilitaciju  u banjama

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje  raspisao je oglas za upućivanje penzionera  na rehabilitaciju za 2024. godinu, a pravo da konkurišu za desetodnevni besplatni  boravak  u banjama i  lečilištima  u  Srbiji  imaju korisnici čija penzija iznosi do 39.850 dinara i imaju prebivalište u Srbiji.

Kliknite ovde za sve oglase

pročitaj još sličnih vesti

Zlatibor je spreman za najveću prazničnu posetu

Zlatibor, jedna od omiljenih destinacija za odmor tokom cele godine, tradicionalno će biti stecište za prvomajske i uskršnje praznike turista iz svih krajeva Srbije i regiona, jedan od najposećenijih u Srbiji turističkih mjesta.

AMERIČKI AMBASADOR KRISTOFER HIL U POSETI UŽICU, OBIŠAO I RADOVE NA AERODROMU PONIKVE 

Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil, zajedno sa predstavnicima užičke lokalne samouprave, obišao je aerodrom Ponikve gde je u toku realizacija projekta razminiranja. Projekat se finansira iz sredstava Vlade Republike Srbije, uz podršku SAD-a i Republike Koreje, preko međunarodne Fonadacije za jačanje bezbednosti ljudi iz Slovenije. 

Počela Stradalna nedelja, poslednja nedelja Vaskršnjeg posta

Počela je sedma, poslednja nedelja Vaskršnjeg posta. Svi dani u njoj nose naziv Veliki, pa je tako danas Veliki ponedeljak.

Sve toplije vreme, u košavskom području olujni udari vetra

U Srbiji danas sunčano i toplo, najviša temperatura do 28 stepeni Celzijusa. U košavskom području olujni udari vetra.

Počinje prolećni raspust

Učenici osnovnih i srednjih škola u centralnoj Srbiji od ponedeljka 29. aprila biće na prolećnom raspustu. 

Kliknite ovde za sve vesti iz društva

pretraži sajt

Broj pregleda

Brojač
54

Pregleda do sada

Hvala što pratite naš portal.

najnovije vesti

Podelite objavu

Kliknite na znak plus

Podelite vest na društvenim mrežama.

Zapratite nas na fejsbuku

VRATITE SE NA POČETAK STRANE

Impresum  •  Marketing  •  Kontakt informacije  •  Uslovi korišćenja  •  Politika privatnosti  •  Deklaracija o kolačićima  •  Pristup podacima 

2024 © Info Press - Sva prava zadržana. Web design by Real Media Factory

Tročlano veće sudiće Novaku, suđenje zakazano za subotu uveče

15/01/2022
Autor:
Info Press
Izvor: RTS
Foto: N1 Info

Novak Đoković je odradio preliminarno saslušanje pred Saveznim sudom Australije, na kojem je doneta odluka da će suđenje biti održano u subotu od 23.30 po srednjeevropskom vremenu. Sva dešavanja u Australiji pratite na našem portalu.

“Mislim da u ovom trenutku ne možemo da ne budemo subjektivni iz više razloga, prvo što se radi o najboljem sportisti sveta, subjektivno mogu da kažem najboljem svih vremena, a pritom se radi o našem državljaninu. Šta god da je Novak uradio, da li je pogrešio ili nije, nije način da se neko ophodi prema bilo kom građaninu ove planete na način na koji su se u ovih 10 dana ophodili prema njemu”, rekao je Udovičić Tanjugu.

Od početka cele sage, postoji mnogo kontradikcija, nekih nerazumnih odluka australijskih vlasti, rekao je ministar sporta.

“Sudstvo i pravo pokazuju da su iznad političkih interesa i drago mi je da je Novak pobedio i u toj utakmici. Ostaje da se vidi konačna odluka u 23.30 po našem vremenu. Iskreno se nadam da će opet pravda i pravo biti na strani Novaka, da će uz svo psihičko maltretiranje, kao najbolji sportista sveta imati mogućnost da smogne snage i dokaže svoj kvalitet na terenima Australije”, rekao je Udovičić. 

Japanska teniserka Naomi Osaka izjavila je da njeno mišljenje u vezi sa slučajem Novaka Đokovića nije važno, ali da je cela sitaucija tužna.

“Iskreno, mislim da moje reči nisu važne, čak iako govorim ono što mislim. Videla sam ljude koji stave sebe na jednu stranu, a druge kako biraju drugu. Jedno mišljenje neće promeniti ništa, prouzrokovaće samo dalje kontroverze. Mislim da je ovo nesrećna situacija”, rekla je Osaka na konferenciji za medije u Melburnu i dodala:

“On je sjajan igrač i pomalo je tužno da ga neki pamte na ovaj način. Ali isto tako mislim da to nije do nas igrača, nego na vladi Australije kako će odlučiti o svemu. Znam kako je biti u situaciji gde stalno pričaju o tebi, gde vidiš komentare drugih igrača. To nije baš najajlepši osećaj, ali pokušavate da ostanete pozitivni”,

Drugi teniser sveta, Rus, Danil Medvedev govoreći o slučaju Novaka Đokovića na Australijan openu, upitao je šta je pravi razlog za ukidanje vize.

“Želim da kažem povodom te situacije u Australiji da su to njihova pravila. Ali iz onoga što ja znam je to da ako mu je odobreno izuzeće da bude u ovoj zemlji i radi šta želi, onda treba i da igra. Ako izuzeće nije validno ili nešto drugo nije po pravilima, onda svaka zemlja ima pravo da ti zabrani ulazak”, rekao je Medvedev na konferenciji za medije u Melburnu.

“Znam da je ministar rekao ponovo ‘ne’, ali nisam pitao ništa više o tome. Da li je on samo rekao da ne želi da ga pusti li postoji pravni razlog za to? Pretpostavljam da ćemo više znati nakon saslušanja”, dodao je Medvedev.

Advokatski tim najboljeg tenisera sveta Novak Đoković uspeo je da se izbori za tročlano veće na suđenu pred Federalnim sudom Australije, prenose tamošnji mediji.

Kako se navodi, ovo je prva mala pobeda Đokovićevog pravnog tima, pošto će suđenje biti pred tročlanim većem, a njihovu odluku više ne bi mogao da poništi ministar za imigracije Aleks Houk.

Suđenje će voditi vrhovni sudija Džejms Alsop, sudija Entoni Besanko i sudija Dejvid O’Kalahan.

Novak Đoković je po drugi put pritvoren u hotelu Park a na društvenim mrežama su se pojavile fotografije njegovog dovođenja u hotel.

Objavljeno je da je bio u zelenoj trenerci sa maskom i kačketom, a navodi se da je izbegavao fotografisanje, ali su se ipak pojavile fotografije iz unutrašnjosti automobila.

Grupa navijača protestvovala je i skandirala dok je Đoković u vozilu australijske pogranične službe ulazio u garažu hotela u kojem su smeštena još 33 tražioca azila i putnika u karantinu.

Tročlano sudsko veće Saveznog suda u Australiji sudiće u slučaju Novaka Đokovića, prenosi Rojters.

Novakov tim zatražio je da u procesu koji se vodi sudi tročlano sudsko veće. 

Teniski stručnjak Goran Bubanj rekao je za RTS da, ukoliko Novak Đoković dobije sudski spor, njegovo učešće na turniru neće biti nimalo lako zbog svih neprijatnosti koje je prošao u proteklih desetak dana.

Ono što neće moći lako da prevaziđe su psihološka opterećenja – hapšenje po drugi put i smeštaj u hotelu za imigrante, a onda i način ishrane što sve sigurno utiče na njega, ali Bubanj očekuje da će najbolji teniser uspeti sve to da prevaziđe i pruži najbolje u igri.

Novinar Saša Janković javlja sa lica mesta da se ispred Rod Lejver arene održava protest protiv vakcinacije, a okupljeni s vremena na vreme skandiraju i podršku Novaku.

Novak Đoković primećen je kako je dovezen u hotel za imigrante “Park”, gde se nalazio nakon prvog ukidanja vize.

“Novak Đoković je jedan od najboljih igrača u istoriji sporta, bez ikakve sumnje. Ipak, Australijan open je važniji od jednog igrača, bio taj igrač Đoković, Federer ili Nadal. Mislim da će ovogodišnji Australijan open biti dobar sa ili bez Novaka”, izjavio je španski teniser.

Srpski teniser će oko 14 časova po lokalnom vremenu biti prebačen u pritvor na nepoznatoj lokaciji, gde će biti do početka suđenja u nedelju.

Prvo ročište, tj preliminarno saslušanje je završeno. Doneta je odluka da će suđenje srpskom teniseru biti održano u subotu od 23.30 po srednjeevropskom vremenu, kada će se doneti odluka o boravku Novaka Đokovića u Australiji, a samim tim i njegovo učešće na Australijan openu. 

Sudija Dejvid Džon O’Kalahan je rekao da će odluka biti doneta u subotu u 23.30 po srednjeevropskom vremenu, odnosno u nedelju u 09.30 po lokalnom vremenu.

Sudija je saopštio da Đokovićeva odbrana do subote u 12.00 časova po lokalnom vremenu (02.00 po srednjeevropskom) mora da dostavi potrebnu dokumentaciju.

Rok tužioca je subota 22.00 po lokalnom vremenu (14.00 po našem). 

Novakova odbrana zahteva da konačnu odluku donese sudijsko tročlano veće, kako bi se omogućila objektivnost i nepristrasnost. Državni advokat nije pristao na takav zahtev.

Kako prenosi specijalni izveštač RTS-a iz Melburna Saša Janković, u pitanju je čisto proceduralno ročište, uoči završnog ročišta koje je zakazano u subotu uveče po našem vremenu. Očekuje se da sudija O’Kalahan potvrdi prenos slučaja na Savezni sud.

Srpski teniser stigao je u kancelariju svojih advokata, odakle će putem video linka pratiti preliminarno saslušanje kod sudije O’Kalahana.

Gostujući u specijalnoj emisiji na RTS-u, advokat Blažo Nedić rekao je da će Novakovi advokati biti prisutni na saslušanju u Saveznom sudu, ali nemaju pravo da iznose odbranu.

Kako prenose lokalni mediji, Novak Đoković je obavio razgovor sa imigracionim vlastima, posle čega je prebačen u pritvor, gde će sačekati saslušanje pred Saveznim sudom.

Saslušanje će biti održano oko 00.15 časova po srednjeevropskom vremenu. 

“Aleks Hok je priznao da je Đoković nevakcinisan ušao u zemlju uz važeći medicinski izuzetak i da predstavlja mali rizik da širi virus, obzirom da je nedavno preležao koronavirus”, prenosi australijski Ejdž.

Kako se navodi, razlog za eventualnu deportaciju srpskog tenisera je to što bi “tokom dve nedelje mogao da poremeti poredak u državi, jer bi prisustvo osobe koja nije vakcinisana i ne prati kovid protokole, uticalo na negativno raspoloženje prema obaveznoj vakciniaciji”.

– U 22 časa po srednjoevropskom vremenu (08.00 po lokalnom) u kancelariji njegovih advokata saslušava ga imigraciona služba Australije. Od tog trenutka teče mu i imigracioni pritvor koji obezbeđuju dva granična policajca koja će biti u kancelariji.

– Predviđeno je da Novak Đoković bude saslušan i pred Federalnim sudom u noći između petka i subote po našem vremenu (00.15) tj u subotu od 10.15 po lokalnom. Vođenje postupka povereno je sudiji Džonu O’Kalahanu.

– Predviđeno je da u kancelariji advokata bude do 04.00 po srednjeevropskom, odnosno 14 časova po lokalnom vremenu, posle čega imigracioni pritvor nastavlja na za sada nepoznatoj lokaciji.

Pred Saveznim sudom je da donese konačnu odluku o učešću Novaka Đokovića na Australijan openu. Danas mu je opet poništena viza i morao je ponovo pred sud. Konačna odluka prebačena je na višu istancu.

Dan je počeo novim oduzimanjem vize Novaku Đokoviću. Na ovaj potez odlučio se Ministar za imigracije u Federalnoj vladi Aleksa Hoka, koji je tako iskoristio svoje diskreciono pravo.

Sud nije odobrio momentalnu deportaciju, usledila je žalba Novakovog pravnog tima. Potom i saslušanje pred sudijom Kelijem, koji je na kraju odlučio da postupak prebaci u Savezni sud.

Sudija Keli je istakao da je odluku doneo kako bi obezbedio brz preokret i izbegao dodatne žalbe.

“Prebacivanje postupka sa ovog na drugi sud kvalifikovano je uslovom da savezni sud potvrdi nalog koji bih doneo.”, rekao je Keli između ostalog.

Vođenje postupka pred Saveznim sudom povereno je sudiji Dejvidu Džonu O’Kalahanu.

U slučaju da sud odluči u njegovu korist, moći će da nastupa na Australijan openu, ali u slučaju da potvrdi odluku Federalne vlade, Novak će morati da napusti Australiju i preti mu trogodišnja zabrana ulaska u zemlju.

Napiši komentar

komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena * zvezdicom. Info Press zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje, uvrede i psovke, kao i komentare koji se ne odnose na vest, ne objavljujemo.
Spisak dosadašnjih komentara za članak "Tročlano veće sudiće Novaku, suđenje zakazano za subotu uveče". Podelite vaše mišljenje sa nama. Pošaljite komentar klikom na dugme - napišite komentar.

Najnoviji oglasi

Izdaje se stan kod hotela “Morava” u Čačku

Izdajem stan stan u kvalitetnoj novogradnji kog hotela Morava u Čačku. Stan je kompletno namešten, površine 35 m2. Informacije možete dobiti na: 064/ 148 03 77 064 /510 78 33

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

Za sve naše klijente odobravamo posebne mesečne popuste i akcije kao i stalne popuste za penzionere, lica sa troje i više dece kao i za nezaposlena lica, popust 28%.

BAVARIA TEAM ČAČAK I BAVARIA CENTAR PRELJINA – AMSS

U našim poslovnicama u Bavaria centar Preljina i Bavaria Team Čačak, Vašu registraciju mozete platiti na više mesečnih rata putem čekova gradjana, putem administrativne zabrane.

Pogledaj sve oglase

Pročitaj slične vesti

Zlatibor je spreman za najveću prazničnu posetu

Zlatibor, jedna od omiljenih destinacija za odmor tokom cele godine, tradicionalno će biti stecište za prvomajske i uskršnje praznike turista iz svih krajeva Srbije i regiona, jedan od najposećenijih u Srbiji turističkih mjesta.

AMERIČKI AMBASADOR KRISTOFER HIL U POSETI UŽICU, OBIŠAO I RADOVE NA AERODROMU PONIKVE 

Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil, zajedno sa predstavnicima užičke lokalne samouprave, obišao je aerodrom Ponikve gde je u toku realizacija projekta razminiranja. Projekat se finansira iz sredstava Vlade Republike Srbije, uz podršku SAD-a i Republike Koreje, preko međunarodne Fonadacije za jačanje bezbednosti ljudi iz Slovenije. 

Počela Stradalna nedelja, poslednja nedelja Vaskršnjeg posta

Počela je sedma, poslednja nedelja Vaskršnjeg posta. Svi dani u njoj nose naziv Veliki, pa je tako danas Veliki ponedeljak.

Pogledaj sve vesti

pretraži sajt

Zapratite nas na fejsbuku

redakcija@infopress.rs

Marketing@infopress.rs

VRATITE SE NA POČETAK STRANE
angle-double-up