Konstantin Karapetrović talentovani užički košarkaš je sa nepunih 15 godina otišao u Italiju, kako bi unapredio svoj košarkaški razvoj. Trenutno je na odmoru u svom rodnom gradu i razmišlja gde će nastaviti karijeru.… […]
24/02/2021
Autor:
Dušica Polić
Izvor: TV Lav plus
Foto: TV Lav plus
Pastrmka iz Zarića kod Kosjerića stigla je i do poznatog brenda Argeta. Najnoviji Argetin proizvod, namaz od kosjerićke pastrmke, deo je velikog projekta “Podržimo lokalno” kompanije Merkator-S. Na gazdinstvu Djokić, sve je počelo od hobija, a potom kao i u svakom poslu na početku, uz one objektivne probleme i poteškoće, po nepisanom pravilu, dodju i sve one otežavajuće okolnosti, koje ne zavise od nas. “Dva pašenoga večno pecaroši, to je početak priče. Od njihove ideje da napravimo nešto naše kupili smo ovo imanje i ribnjak u Zarićima i krenuli u priču. Preživeli smo jedan talas popolave, pa drugi talas poplave, pa onda i veliku sušu i na kraju je došla corona. Ipak nismo posustali i čini se sada da su se upornost, strpljenje i rad ipak isplatili”, priča Dragana Djokić, koja sa svojim suprugom vodi ovo imanje i celokupan posao oko ribnjaka. Dobar kavalitet, medjutim, u svakom poslu po difoltu mora da ispliva na površinu . “Ako još dodje i dobra reklama, onda je uspeh poslovnog poduhvata gotovo zagarantovan”, uverena je Dragana Djokić.“Zbog Lepog Brke pojavi se Argeta kod nas. Ušli smo u tu priču, isporučili nešto ribe za njih da odrade prve količine namaza i krenula je prodaja. I sada svi znaju za kosjerićku pastrmku, ljudi su počeli da nas kontaktiraju, da nas traže na karti i dolaze da probaju, na licu mesta, sada već čuvenu kosjetićku pastrmku.” Uz sve one benefite proizvoda, kao deo projketa “Podržavamo lokalno”, namaz od kosjerićke pastrmke ispunjava sve zahteve savremenog tržišta zdrave hrane. “Ovaj riblji namaz pravi se tako što se čisti filet pastrmke samo ukuva, doda se sojino mleko i malo začina da bude razmazivo. Ovo nije pašteta koja se pravi po potpuno drugom principu i od druge vrste sastojaka,” objašnjava Dragana Djokić. Novi poslovni aranžman gazdinstva Djokić sa Atlantik grupom otvorio je i mogućnost da se posao razvija i prave novi poslovni planovi. Samim plasmanom održava se prodaja već odgajene ribe, a ribnjak može da razmišlja o ulaganjima za narednu godinu i godine, što je pre ove dogovorene saradnje, za gazdinstvo Djokić bilo pod znakom pitanja.
Napišite komentar za ovaj članak
spisak dosadašnjih komentara za ovaj članak
Najnoviji oglasi
Konstantin Karapetrović talentovani užički košarkaš je sa nepunih 15 godina otišao u Italiju, kako bi unapredio svoj košarkaški razvoj. Trenutno je na odmoru u svom rodnom gradu i razmišlja gde će nastaviti karijeru.… […]
oš jedan tmuran decembarski dan u Srbiji. Očekuje se oblačno i hladno vreme, ponegde uz slabu kišu ili rosulu. Na planinama će provejavati slab sneg. Duvaće slab severni vetar.
Izdajem radionicu za mehaničarske usluge sa 4 dizalice u užem centru grada. Izdajem radionicu za limarsko- farbarske usluge sa komorom u užem centru grada. Informacije možete dobiti na: 062/162 1111
Pridružite nam se na Festivalu “Vinomanija” na Zlatiboru 27. julai otkrite najnovi model Hyundai Tuscona iz 2024. godine
Izdajem stan stan u kvalitetnoj novogradnji kog hotela Morava u Čačku. Stan je kompletno namešten, površine 35 m2. Informacije možete dobiti na: 064/ 148 03 77 064 /510 78 33
pročitaj još sličnih vesti
Vredne žene iz Užica I okoline, oživljavaju ovu gotovo zaboravljenu veštinu, spajajući kreativnost, umeće I kultuno nasleđe
U okviru pilot-projekta e-bolovanja, koji se sprovodi u četiri doma zdravlja u Beogradu, do sada je elektronskim putem otvoreno između 6.000 i 7.000 bolovanja
Najniža temperatura biće od 11 do 18 stepeni, a najviša od 24 do 28 stepeni.
Na svim manifestacijama koje su u Čačku organizovane od 15. aprila do polovine avgusta nije bilo odstupanja u pogledu elemenata predviđenih rešenjem o merama od buke, kaže načelnik Gradske uprave za inspekcijski nadzor… […]
Cena u novogradnji u Čačku kreće se od 1600 do 1700 evra po metru kvadratnom bez pdv-a. Konačna cena zavisi od tačne lokacije, da li je u pitanju centar, ili periferija. Gleda se… […]
pretraži sajt
Broj pregleda
Pregleda do sada
Hvala što pratite naš portal.
najnovije vesti
Podelite objavu
Kliknite na znak plus
Podelite vest na društvenim mrežama.
Zapratite nas na fejsbuku
redakcija@infopress.rs
Marketing@infopress.rs
Impresum • Marketing • Kontakt informacije • Uslovi korišćenja • Politika privatnosti • Deklaracija o kolačićima • Pristup podacima
Pastrmka iz Zarića kod Kosjerića stigla je i do poznatog brenda Argeta. Najnoviji Argetin proizvod, namaz od kosjerićke pastrmke, deo je velikog projekta “Podržimo lokalno” kompanije Merkator-S. Na gazdinstvu Djokić, sve je počelo od hobija, a potom kao i u svakom poslu na početku, uz one objektivne probleme i poteškoće, po nepisanom pravilu, dodju i sve one otežavajuće okolnosti, koje ne zavise od nas. “Dva pašenoga večno pecaroši, to je početak priče. Od njihove ideje da napravimo nešto naše kupili smo ovo imanje i ribnjak u Zarićima i krenuli u priču. Preživeli smo jedan talas popolave, pa drugi talas poplave, pa onda i veliku sušu i na kraju je došla corona. Ipak nismo posustali i čini se sada da su se upornost, strpljenje i rad ipak isplatili”, priča Dragana Djokić, koja sa svojim suprugom vodi ovo imanje i celokupan posao oko ribnjaka. Dobar kavalitet, medjutim, u svakom poslu po difoltu mora da ispliva na površinu . “Ako još dodje i dobra reklama, onda je uspeh poslovnog poduhvata gotovo zagarantovan”, uverena je Dragana Djokić.“Zbog Lepog Brke pojavi se Argeta kod nas. Ušli smo u tu priču, isporučili nešto ribe za njih da odrade prve količine namaza i krenula je prodaja. I sada svi znaju za kosjerićku pastrmku, ljudi su počeli da nas kontaktiraju, da nas traže na karti i dolaze da probaju, na licu mesta, sada već čuvenu kosjetićku pastrmku.” Uz sve one benefite proizvoda, kao deo projketa “Podržavamo lokalno”, namaz od kosjerićke pastrmke ispunjava sve zahteve savremenog tržišta zdrave hrane. “Ovaj riblji namaz pravi se tako što se čisti filet pastrmke samo ukuva, doda se sojino mleko i malo začina da bude razmazivo. Ovo nije pašteta koja se pravi po potpuno drugom principu i od druge vrste sastojaka,” objašnjava Dragana Djokić. Novi poslovni aranžman gazdinstva Djokić sa Atlantik grupom otvorio je i mogućnost da se posao razvija i prave novi poslovni planovi. Samim plasmanom održava se prodaja već odgajene ribe, a ribnjak može da razmišlja o ulaganjima za narednu godinu i godine, što je pre ove dogovorene saradnje, za gazdinstvo Djokić bilo pod znakom pitanja.
Napiši komentar
komentari
Najnoviji oglasi
Konstantin Karapetrović talentovani užički košarkaš je sa nepunih 15 godina otišao u Italiju, kako bi unapredio svoj košarkaški razvoj. Trenutno je na odmoru u svom rodnom gradu i razmišlja gde će nastaviti karijeru.… […]
oš jedan tmuran decembarski dan u Srbiji. Očekuje se oblačno i hladno vreme, ponegde uz slabu kišu ili rosulu. Na planinama će provejavati slab sneg. Duvaće slab severni vetar.
Izdajem radionicu za mehaničarske usluge sa 4 dizalice u užem centru grada. Izdajem radionicu za limarsko- farbarske usluge sa komorom u užem centru grada. Informacije možete dobiti na: 062/162 1111
Pročitaj slične vesti
Vredne žene iz Užica I okoline, oživljavaju ovu gotovo zaboravljenu veštinu, spajajući kreativnost, umeće I kultuno nasleđe
U okviru pilot-projekta e-bolovanja, koji se sprovodi u četiri doma zdravlja u Beogradu, do sada je elektronskim putem otvoreno između 6.000 i 7.000 bolovanja
Najniža temperatura biće od 11 do 18 stepeni, a najviša od 24 do 28 stepeni.
pretraži sajt
Zapratite nas na fejsbuku
redakcija@infopress.rs
Marketing@infopress.rs