Ovaj luk je poznat po ranoj zrelosti i blagom ukusu, pa je pogodan za pripremu jela i svežu upotrebu.
Ovaj luk je poznat po ranoj zrelosti i blagom ukusu, pa je pogodan za pripremu jela i svežu upotrebu.
01/11/2025
Autor:
Info Press
Izvor:
Foto:

privreda
Ovaj luk je poznat po ranoj zrelosti i blagom ukusu, pa je pogodan za pripremu jela i svežu upotrebu.
Naplata ovog poreza odnosiće se i na kompanije koje uvoze prljave sirovine.
Ječmenić se pčelarstvom bavi od 1995. godine. U pčelinjacima u Dragačevu ima oko 300 košnica.
Jedan od najpoznatijih čačanskih proizvođača rakije Stanimir poznatiji kao Cane Minić odavno je prestao da broji vredne nagrade, prizanja
Broj klijenata kontinuirano raste, a kvalitet proizvoda se ne menja.
Umesto 20. oktobra kako su stručnjaci očekivali i ove godine , a što je inače optimalan period , setva pšenice malo će biti prolongirana
Većina konkursa u okviru mera aktivne politike zapošljavanja koje je Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala u februaru ove godine je realizovano.
Prvi Gondola forum na Zlatiboru pokrenut je sa ciljem jačanja saradnje između javnog I privatno sektora i podsticanja razvoja novih rešenja u turizmu, bezbednosti sitema i tehnoloških inovacija
Četrdesetčetvorogodišnji Miloš Kurćubić iz Kukića, duže od dvadeset godina, bavi se isključivo mlečnim govedarstvom.
Sa gazdinstva Vučićević iz Ježevice, odakle dolaze proizvodi „Majino prirodno blago“, do kupaca je stiglo nekoliko tura ajvara uz ostale proizvode od povrća i voća
Posetioci su imali priliku da se detaljnije informišu o aktuelnim Hyundai modelima, kao i da ih testiraju kroz probne vožnje.
Turistička organizacija Zlatibor učestvovala na tematsko-stručnom skupu
o turističkim pećinama Srbije

Impresum • Marketing • Kontakt informacije • Uslovi korišćenja • Politika privatnosti • Deklaracija o kolačićima • Pristup podacima
Ovaj luk je poznat po ranoj zrelosti i blagom ukusu, pa je pogodan za pripremu jela i svežu upotrebu.
01/11/2025
Autor:
Info Press
Izvor:
Foto:

Privreda
Poljoprivednik Zoran Savić posadio crni luk- kolačar
Ovaj luk je poznat po ranoj zrelosti i blagom ukusu, pa je pogodan za pripremu jela i svežu upotrebu.
OD SLEDEĆE GODINE VELIKI ZAGADJIVAČI ĆE PLAĆAI POREZ ZA ZAGADJIVANJE
Naplata ovog poreza odnosiće se i na kompanije koje uvoze prljave sirovine.
PRINOS MEDA U VEĆINI MESTA U 2025.GODINI ISPOD PROSEKA
Ječmenić se pčelarstvom bavi od 1995. godine. U pčelinjacima u Dragačevu ima oko 300 košnica.
MINIĆEVA KUĆA RAKIJE – KUĆA DOBRE RAKIJE
Jedan od najpoznatijih čačanskih proizvođača rakije Stanimir poznatiji kao Cane Minić odavno je prestao da broji vredne nagrade, prizanja
RASADNIK PRASKOZORJE ZA DVE GODINE OSVOJIO TRŽIŠTE
Broj klijenata kontinuirano raste, a kvalitet proizvoda se ne menja.
POČINJE SETVA PŠENICE U MORAVIČKOM OKRUGU
Umesto 20. oktobra kako su stručnjaci očekivali i ove godine , a što je inače optimalan period , setva pšenice malo će biti prolongirana
U NSZ još sredstava za poslodavce za zapošljavanje po osnovu dva javna poziva
Većina konkursa u okviru mera aktivne politike zapošljavanja koje je Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala u februaru ove godine je realizovano.
ODRŽAN PRVI GONDOLA FORUM
Prvi Gondola forum na Zlatiboru pokrenut je sa ciljem jačanja saradnje između javnog I privatno sektora i podsticanja razvoja novih rešenja u turizmu, bezbednosti sitema i tehnoloških inovacija
MILOŠ KURĆUBIĆ IZ KUKIĆA , NAJVEĆI FARMER NA ČAČANSKOM PODRUČJU
Četrdesetčetvorogodišnji Miloš Kurćubić iz Kukića, duže od dvadeset godina, bavi se isključivo mlečnim govedarstvom.
Sa gazdinstva Vučićević iz Ježevice, odakle dolaze proizvodi „Majino prirodno blago“, do kupaca je stiglo nekoliko tura ajvara uz ostale proizvode od povrća i voća
HYUNDAI FAMILY DAY U ČAČKU
Posetioci su imali priliku da se detaljnije informišu o aktuelnim Hyundai modelima, kao i da ih testiraju kroz probne vožnje.
Turistička organizacija Zlatibor učestvovala na tematsko-stručnom skupu o turističkim pećinama Srbije
Turistička organizacija Zlatibor učestvovala na tematsko-stručnom skupu
o turističkim pećinama Srbije

pretraži sajt

Zapratite nas na fejsbuku

redakcija@infopress.rs

Marketing@infopress.rs