Nacionalni mediji na studijskom putovanju na Zlatiboru

Turistička organizacija Zlatibor je u saradnji sa Turističkom organizacija Srbije ugostila je predstavnike domaćih medija koji boravio na najposećenijoj planini u Srbiji u periodu od ponedeljka 5 februara, do srede 7. februara u okviru studijskog putovanja.

Novinari i influenseri iz Srbije tokom trodnevnog boravka predstavila zimsku lepotu Zlatibora kroz razne turističke atrakcije iskustva i aktivnosti. Pored toga što imate priliku da istražujete čari zimska sezona „zlatnih“ planina za učesnike ovog studijskog putovanja predstavljeni su i ambiciozni projekti širokog spektra razvojne aktivnosti koje će omogućiti Zatiboru da nastavi da ide u korak sa najnoviji trendovi u turističkoj industriji.

Imali su priliku da se uvere u prestižnu titulu Zlatibora as turistički lider među planinama Srbije. Predstavljen im je visok čovek kvalitet ponude novootvorenih zlatiborskih hotela: „Kraljica Zlatibora“,
kao i „Bor Hotel Bi Karisma“. Zanimljive aktivnosti kao npr turnir u kuglanju, dok su svi ljubitelji adrenalina mogli da uživaju vožnja kuad biciklima. Najdužu su posetili i predstavnici nacionalnih medija gondola u svetu. Druženje na međustanici bila je prilika za upoznavanje javnosti detaljnije predstaviti velike planove za razvoj turističke ponude Zlatibora, ali i uspešna zimska sezona na zlatiborskoj gondoli koja rado dočekuje nove goste i za sretenjske praznike.

Kao nosilac prestižne titule „Turistički cvet“ za 2023. Turistička organizacija Zlatibor zajedno sa saradnicima na destinaciji i dalje, nastavlja sa predanim radom, trudom i ulaganjem u unapređenje
turističke ponude Zlatibora i stvaranjem izuzetnog turističkog iskustva kako za brojne turiste tako i za predstavnike medija.